|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Yiğido
![]() Turkistanli Şuan
![]() Son Aktivite: 12.05.2011 10:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Bıraktım elimden tabancamı Artık barut kokusu gelmiyor reis Yaktılar sokakta tüm hayatımı Annem yaşadığımı bilmiyor reis. Sigarayı da bıraktım başım dönüyor Bu caddeler bana yetmiyor reis Arkamdan fitne fesat dönüyor Kahveye girmeye gözüm kesmiyor reis. Vatanıma kanımı vermek isterim Bu beden bu canı hak etmıyor reis Apoyu İmralıda asmak dilerim Kanunlar, yasalar izin vermiyor reis. Kurt olup dağlara mı çıksam yoksa Şu dağlar da benden kaçar mı reis? Şimdi geçmişim önüme çıksa Başını kaldırıp bakar mı reis? Bu kutlu sevda benim boynumun borcu Tüm bedenimi yaksam ödenmez reis Bayraksız değil değil kalemin burcu Kavgasız bu çarklar döner mi reis? Üzerime geliyor bu viran şehir Ezilmek an meselesi ezilmedim reis Yüreğim yatağını aşmış bir nehir Çıldırmak ne kelime azmışım reis. Bir ara sevdiğimi seyreyleye durdum Onun da yüzü gülmüyor reis Keskin hançerimi kalbime vurdum Bu hırçın beden ölmüyor reis. Devletimi her şeyden üstün tutarım Anam ve sevdiğim kıskanır reis Köle olmam ben, olsam kafama sıkarım Ölmem, kurşun beynimde paslanır reis.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() kaan_kilic Şuan
![]() Son Aktivite: 25.08.2009 14:56
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() helal sana hemşerim
|
![]() |