|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yiğido
![]() ![]() SarkiSLa` Şuan
Son Aktivite: 10.08.2012 15:02
Tecrübe Puanı: 624
![]() |
Sivas'ta belediye ve sivil toplum kuruluşları ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptıkları yardımları, ramazan ayında daha da artıracak.
Sivas Belediyesi ve belediye bünyesinde faaliyet gösteren Hayat Ağacı Derneği'nce, ihtiyaç sahibi vatandaşların gıdadan giyime kadar her türlü gereksinimlerini ücretsiz karşılayabilmek için oluşturulan ''Gıda Bankası'', ramazan ayında yardımlarına devam edecek. Belediye her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayında iftar çadırı kuracak. Buruciye Medresesi önündeki alana ya da Taş Han arkasındaki alana kurulması planlanan çadırda, 4 çeşit yemek verilecek. Evde yemeğini yapamayan engelli ve yaşlı vatandaşların evine de iftar saatinden önce yemek servisi yapılacak...
|
|
|
#2 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
allah razı olsunda belediyemizden keşke ramazan dışındada devam etseler bu gibi yardımlara çünkü çok yoksulumuz var ilimizde ama hep ramazanda hatırlanıyorlar yazık bir zamanlar orada oturuyordum ve tanık oldum ramazan geliyor yardım başlıyor ramazan bitiyor yardım kesiliyor ne gözü yaşlı insanlar gördüm kaç defa gittim yalvardım belediyeye allah razı olsun ekrem çınar başkan yardımcısı benim kiracıma çok yardımda bulundu o dönemlerde ömrü uzun olsun inşallah
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|