|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kızılay Sivas Şube Başkanlığı΄nın Ramazan ayı dolayısıyla gıda yardımı yapacağını duyan çok sayıda vatandaş, sabah saatlerinden itibaren şube binasına akın etti. Aliağa Cami Sokak΄taki Kızılay şubesi önünde sabah saatlerinden itibaren toplanan, aralarında kadın ve çocukların bulunduğu çok sayıda vatandaş, mesai saatinin başlamasıyla binaya girdi. Kızılay görevlilerinin uyarısı üzerine sıraya giren vatandaşların evrakı, şube başkanı Ünal Fırat΄ın nezaretinde tek tek kontrol edildi. Kent merkezinden ve köylerden gelen vatandaşların herhangi bir yardım kuruluşundan gıda, ekmek, yemek, kömür ve nakdi yardım alıp almadığı da ΄΄Kurumlararası Ortak Yardım Alanlar Listesinden΄΄ denetlendi. Başka kurumlardan ve derneklerden yardım alanlara yardım yapılmayacağını belirten görevliler, bu nedenle bu durumdaki kişilerin sırada beklememeleri gerektiğini iletti. Bilgisayar ortamındaki kontroller sonucunda, yardım almaya uygun durumdaki kişiler tespit edildi. Sırada bekleyen vatandaşların yarısına yakınının başkaca kurum ve derneklerden çeşitli yardımlar aldığı belirlendi. Başka kurumlardan ve derneklerden yardım aldığına dair bilgisayardan kaydı çıkmayan vatandaşlara ise yardımı teslim alacakları gün iletildi. 700 AİLEYE GIDA YARDIMI Kızılay Sivas Şube Başkanlığı΄nın Ramazan ayı dolayısıyla 700 aileye gıda yardımı yapacağını belirten yetkililer, yardımların önümüzdeki günlerde ailelere dağıtılacağını bildirdi. Bu yardımların yanı sıra Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği iş birliğiyle yoksul vatandaşlara yardım ulaştıran Gıda Bankası΄na da Kızılay olarak destekte bulunduklarını ifade eden yetkililer, Gıda Bankası΄na paketler halinde değil çuvallar halinde gıda yardımı ulaştırdıklarını kaydetti. Kızılay΄ın gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırdığını belirten yetkililer, bu kişilerin, titiz ve detaylı incelemeler sonucunda tespit edildiğini söyledi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bi uygulama tabi gerçek ihtiyaç sahiplerini bulurda verirsen
bu mubarek günde gerçekten çok zor durumda olan aileler var
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1124
![]() ![]() |
anaaaaam fotodaki benim kirvem
![]()
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4561
![]() |
Kızıl ayın asli görevlerinden birisi imkanları nispetinde vatandaşın yanında olmalıdır
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|