|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 985
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Üstün veya özel yetenekli öğrencilerin, yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak olan Sivas Bilim ve Sanat Merkezi kurulması çalışmaları devam ederken merkez, ilköğretim 3 ve 4. sınıfına devam etmekte olan öğrenciler arasından öğrenci seçimlerini yaptı. Emek Mahallesi’nde bulunan eski halk Eğitim binasını Bilim ve Sanat merkezi yapmak için tadilat çalışması başlatan Milli Eğitim İl Müdürü Ali Murat Taner, merkezde görev yapacak müdür yardımcılarının atamasının da yapıldığını belirterek, ‘Binada sürdürdüğümüz çalışmalarda son aşamaya geldik. Öğretmenlerin gelmesini bekliyoruz’ dedi. Bilim ve Sanat Merkezi’nin diğer örgün eğitim okulları ile karıştırılmamasını isteyen Taner, ‘Bu merkezimiz diğer örgün eğitim okulları gibi bir okul değil. Burası yeteneği geliştiren bir kurum. , ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarına devam eden üstün veya özel yetenekli öğrencilerin örgün eğitim kurumlarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla açılmış olan bağımsız özel eğitim kurumudur’ dedi. Bu merkezde belli saatlerde faaliyetlerde bulunulacağını kaydeden Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Taner, ‘Burada belli saatlerde çocukların esas eğitim öğretimini aksatmayacak şekilde eğitim verilecek. Bu çocukların yeteneklerini geliştirecekler. Burada diploma verilmez, mezuniyet verilmez. İlköğretim çağında ki çocukların kendilerini geliştirmesini sağlayan bir özel eğitim olacak’ dedi. Bu uygulama ile birlikte bir eksikliğin de giderileceğini ifade eden Taner, ‘Bu bir eksiklik diye düşünüyorduk eğitimde bir noksan uygulamaydı. Bu eksiklik kaldırım olacak. Bu vesileyle yetenekli çocukların elinden tutmuş olacağız’ diye konuştu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel bi çalışma yetenekli öğrencileri bulup onları geleceğe hazırlamak güzel tabiki bayram sonu öğretmenlerde gelir inşallah bi eksiklik kalmas
hayırlı olsun
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25
Tecrübe Puanı: 1398
![]() |
çok güzel bir haber.. tam benim zihnimdeki projenin bir parçası...çok mutlu oldum ümitlendim açıkcası..
|
|
|
|
#4 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1427
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaliteli eğitim adına atılmış güzel bir adım bu oluşum içerisinde olan tüm eğitmenlere çalışma şevki öğrencilere ise başarılar diliyorum
|
|
|
#5 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
hee bende sevindim valla bu projeyi gerçekleştirenlere çok teşekkür ediyorum allah hepsinden razı olsun öğrencilerimizede başarılar diliyorum
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|