|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Özbelsan A.Ş. binasında yapılan görev devir teslim töreni yapıldı. Özbelsan A.Ş. binasında yapılan görev devir teslim törenine, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Özbelsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Çınargil, eski Genel Müdür Hasan Karaman ve Özbelsan’ın yeni Genel Müdürü Süleyman Sarıyıldız ve Özbelsan A.Ş. idari personeli katıldı. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, genel müdürlük devir tesliminde yaptığı açıklamada, Özbelsan’daki güzel faaliyetlere yeni müdürümüzle birlikte devam edeceklerini söyledi. Başkan Ürgüp, “Özbelsan’da bir kan değişikliği yapılmaktadır. Özbelsan Eski Müdürümüz Hasan Karaman’ın emekli olmasından dolayı yerine İ.T.Ü mezunu Süleyman Sarıyıldız getirilmiştir. Özbelsan bundan sonraki zamanda İnşaat sektörüne daha ağırlık verecek hatta, Türkiye ile birlikte Türk Cumhuriyetlerine de işler yapacaktır. Hasan Karaman’a göstermiş olduğu performans ve yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyorum,”dedi. Özbelsan A.Ş. eski Genel Müdürü Hasan Karaman’da devir teslim töreninde yaptığı açıklamada, 6 yıldır "Özbelsan Genel Müdürlüğü yapmaktayım. Güzel ve kalıcı çalışmalara imza attık. Personelimi alınlarından öpüyorum. Bundan sonraki Müdürümüzün tecrübesiyle, Özbelsan’a çok şeyler katacağına inanıyor, başarılar diliyorum,”diye konuştu. Özbelsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Çınargil ise “Özbelsan A.Ş.’nin kuruluşundan bu tarafa yapılan çalışmalarda görev alan herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki dönemde de Özbelsan A.Ş. Sivas a çok şeyler katacak ve kazandıracaktır. Hasan Karaman’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni Genel Müdürümüze de başarılar diliyorum,”dedi. Özbelsan A.Ş. Genel Müdürlüğüne atanan Süleyman Sarıyıldız da yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’e kendisini tercih etmesinden dolayı teşekkür etti. Sarıyıldız, bundan sonra ki dönemde Özbelsan yönetimi olarak, güzel çalışmalara imza atacaklarını kaydetti. Eski Genel Müdür Hasan Karaman΄a da katkılarından dolayı teşekkür eden Sarıyıldız, daha sonra genel müdürlük görevini Hasan Karaman’dan devraldı. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, toplantının son bölümünde görevi devreden Hasan Karaman’a hizmetlerinden dolayı plaket verdi. Özbelsan A.Ş. personelleri de tüm personeller adına Karaman’a teşekkür plaketi sundu. Yeni ülke |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Hasan Karaman’ın emekli olmasından dolayı ..."
![]() Anlıyoruz!
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
4 yıl sonra Sayın Sarıyıldız da emekli olur
![]()
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslında Hasan Karaman birkaç ay önce emekli olacaktı da Sarıyıldız KPSS'den yeterli puanı alamamıştı..
![]()
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hasan beye yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkürler. uzun bi görev süresini başarılı bi biçimde yapmış ve hizmeti tamamlamış..
yeni göreve gelen süleyman beye'de hayırlı olsun. inşallah aynı güzellikte başarılı çalışmalar yapar.bu arada eleştiriye hazır ol bu güne kadar özbelsanla ilgili ne fazla konu açıldı nede yorum yapıldı bundan sonra çoğalır. görev değişti bilmem anlatabildimmi ![]()
|
|
|
#6 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
hayır kafama takılan şey altı yılda emekli olunuyormu
özbelsan ben ilk okula giderken orada küçük bir kulübeydi büyüdü özbelsan oldu evimizin hemen arkasındadır bu özbelsan az çekmedik tozunu resmen bıkmıştık neyse şimdi yeni gelendemi altı yılda emekli olacak acaba neyse eskisine geçmiş olsun yenisinede hoş geldin görevinde başarılar dileriz diyelim. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
bilmem anlatabildimmi...
|
|
|
|
#8 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
biz niye duruyoruz o zaman bizde atılalım siyasete emekli oluruz belki diycem ama eğer öyle bişiy yapsak varya kesin siyasette emeklilik 68 yaşına çıkar biliyomusun bizde nerde o şans hani sivasın bir lafı vardır yerinde gitmez fakirin işi hasuda yerken kırılır dişi
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|