Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.11.2009, 13:38   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 942 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Öğrencilere Grip Tatili Yok

Sivas'ta son günlerde büyük bir hızla yayılan grip nedeniyle öğrenci ve velilerin tatil beklentisi gerçekleşmedi.

Grip salgını nedeniyle birçok okulda öğrenci azlığı nedeniyle ders yapılamazken, binlerce öğrenci, öğretmen ve velinin tatil kararını beklediği belirtildi.

İki gündür okullardaki devamsızlık oranlarını inceleyen Milli Eğitim Müdürlüğü raporu gerekli yerlere sundu. Ancak gribal enfeksiyona yakalanan ve okula gitmeyen öğrenci ve öğretmen sayıları gizli tutulurken Sivas'ta grip salgını nedeniyle okuluna devam edemeyen öğrencilerin oranının yaklaşık yüzde 7,5 olduğu belirtildi.

Alınan bilgilere göre iki gündür okullardaki raporlu öğrenci ve devamsız öğrenci sayısını tespit eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu sonuçları İl Hıfzısıhha Kurulu'na bildirdi. İl Hıfzısıhha Kurulu da devamsızlık oranı yüzde 7,5'ta kalan Sivas'ta okulları tatil etme gereği duymadı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas'ta devamsızlık oranlarının yüzde 10'u bulmadığını belirterek, bakanlığın yüzde 10 geçmeyen devamsızlık oranlarında okulların tatil edilmemesi gibi bir görüşü bulunduğunu söyledi.

Sivas'ta hastanelerin acil servislerine başvuruların azaldığını tespit ettiklerini belirten Kolat, okula gitmeyen birçok öğrencinin de tedbir amaçlı devamsızlık yaptığını kaydetti.

Kolat, sayısının artması durumunda okulların tatil edilebileceğini de sözlerine ekledi.

(CİHAN)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2009, 14:09   #2
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Öğrencilere Grip Tatili Yok

Benim için farketmez..Daha bugün sınıfın yarısı yoktu.Ben dersi işlemeye devam ederim,müfredata geri kalan öğrenciler için gerekirse tekrar ders yapacağız çaresiz.
Alt 18.11.2009, 14:53   #3
Dağcı
Tecrübeli Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dağcı Şuan Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.08.2014 12:23

Tecrübe Puanı: 748 Dağcı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mutlak istirahat şart. Allah rahatsız olanlara acil şifa versin.
Alt 18.11.2009, 15:24   #4
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05

Tecrübe Puanı: 1110 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK

bizim okul yaklaşıl 400 kişi 132 kişi gelmedi bugun sayı artacak gibide duruyor
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2009, 20:32   #5
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1354 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

zaten dersler aksıyor.. öğrenciler arasında domuz gribi olanları evine göndermekle iş bitmiyor.. aynı havayı teneffüs ediyorlar aynı lavobaları kullanıyorlar ellerini südükleri yerler aynı..domuz gribi olan öğrencileri göndermekle iş bitmiyor.. millet aşıya güveniyor sanırım çocuklarımız büyük risk altında..bakalım hayırlısı..
Alt 18.11.2009, 23:05   #6
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Türkiye genelinde okulların tatil edilmesini veya yarı yılın erkene alınmasını düşünmediklerini açıkladı.
Alt 19.11.2009, 00:39   #7
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 839 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt

Saygıdeğer sayın Valimiz keşke Hastanelerin acil servislerini ziyaret edebilse çok iyi olur.

Okullarda 20 öğrenci olan sınıfta 7-8 kişi eğitim görüyorsa, bu grip mikrobu hızla yayılmaya devam ediyorsa daha ne bekleniyor anlamak zor. Çünkü hastanelerde domuz gribi tahlili yapılmadığına göre göz göre göre hastalığın bulaşmasına seyirci kalmamak gerekir diye düşünüyorum.

Keşke Kurban Bayramına kadar okullar tatil olursa, hiç değilse çocuklarımız hastalığını evde geçirir ve okullarda sağlıklı olan çocuklara zararları olmaz diye düşünüyorum. Takdir sayın valimizindir,saygı duyarız.

Kızım 4 gündür ağır grip ve iyileşmeden yazılım var diye perişan halde okula gitti. Belki sınıfında sağlıklı olanlarada grip bulaştı,çare varmı yok. O halde bir an önce tatil olmalı diye düşünüyorum..
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2009, 14:39   #8
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
Sabiha Serin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Saygıdeğer sayın Valimiz keşke Hastanelerin acil servislerini ziyaret edebilse çok iyi olur.

Okullarda 20 öğrenci olan sınıfta 7-8 kişi eğitim görüyorsa, bu grip mikrobu hızla yayılmaya devam ediyorsa daha ne bekleniyor anlamak zor. Çünkü hastanelerde domuz gribi tahlili yapılmadığına göre göz göre göre hastalığın bulaşmasına seyirci kalmamak gerekir diye düşünüyorum.

Keşke Kurban Bayramına kadar okullar tatil olursa, hiç değilse çocuklarımız hastalığını evde geçirir ve okullarda sağlıklı olan çocuklara zararları olmaz diye düşünüyorum. Takdir sayın valimizindir,saygı duyarız.

Kızım 4 gündür ağır grip ve iyileşmeden yazılım var diye perişan halde okula gitti. Belki sınıfında sağlıklı olanlarada grip bulaştı,çare varmı yok. O halde bir an önce tatil olmalı diye düşünüyorum..
Yazılıdan ve müfredatan geri kalmamak için hasta hasta geliyorlar.Rapor desen kolay kolay alamıyorlar.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)