Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.01.2010, 02:38   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 956 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Ömer Şeker güven tazeledi

Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odasının olağan genel kurulu yapıldı. Esnaf ve sanatkârlar Odaları Birliği salonunda gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığını Beşir Köksal yaptı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından divan başkanı Beşir Köksal, iki adaya da başarılar diledi.

Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Şeker, görevde bulundukları süre içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Şeker ayrıca, çağa ayak uydurmak için teknolojik gelişmeleri de oda olarak yakından takip ettiklerini, bilgisayar sistemlerini yenilediklerini işlemleri internet ortamında yaptıklarını vurguladı.

Denetim Kurulu raporu, gelir gider raporları, yeni döne çalışma programı okunduktan sonra ibra edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Berberler ve Kuaförler Odası Başkan adayı Yavuz Yaray, seçildiği takdirde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra esnaf ve sanatkara yaptığı katkılar ve hizmet binası yaptırmasından dolayı, Ömer Şeker tarafından Birlik başkanı Beşir Köksal’a plaket verildi.

Genel Kurulun sonunda üyeler yeni başkanlarını seçmek için Ömer Şeker ve Yavuz Yaray için oy kullandı.

Sandıklar açıldığında ise gülen taraf Şeker oldu. Şeker 189 oy alarak başkanlığa tekrar seçilirken, Yaray ise 138 oy aldı.

Sipas Tv
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)