|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() 6 Aydır çözülemeyen sorunu vatandaş ciddiyetsiz ve seviyesiz buluyor. Altı aydır çözülemeyen eski garajlar arazisi üzerine yapılacak olan konut ve AVM sorunu ekranlar aracılığı ile çözülmeye çalışılıyor. Biri rest çekiyor, diğeri restini gördüm diyor. Vatandaşta yine bize malzeme çıktı diyerek ciddiyetsiz ve seviyesiz buldukları tartışmaları gülerek izliyor... Ekranlar ilin iki önemli başkanlarını alıyor. TV'ler tarafolmakla suçlanıyor. Rant ve çıkar kelimelerini iki başkanda ağzından düşürmüyor. TSO Başkanı önce rest çekip fazla istiyorsam başkanlığı bırakır çeker giderim diyor ve jestini de devamında yapıştırıyor, arsayıda belediyeye bağışlarım. Belediye Başkanı ise restini gördüm, istemem ama başkanlığı bırakmak istiyorsa bıraksın, gitmek istiyorsada kendi takdiridir diyor. Vatandaş tartışmaların ekranlarda boy gösterdiği ilk günlerde şaşkınlığını dile getirmiş ancak olaylar arttıkça gülerek izlemeye başladıklarını belirttiler. Bunlar ne yarışında diyen Sivaslı olay tamamen duygusal demekle yetiniyor. Ayrıca ekranlar karşısında iki başkanda vatandaş benim yanımda diyerek kendine taraftar toplamaya çalışırken, halk ekran önünde yapılan bu tartışmanın sorunları çözmediğini aksine daha fazla sorunlar doğrurak olayın çıkmaza girdiğini belirtiyor. Ayrıca Sivas halkı tv kanallarından izledikleri ve gazetelerden okudukları kadarıyla şimdiye kadar yapılan açıklamaların kesinlikle birbirini tutmadığını birinin 80 metre bir diğerinin 42,5 metre, yine biz bu arsada imar tadilatı yapmadık diyenlerin yanına birileri tadilat yaptı demeleri kafaları iyice karıştırırken kim haklı kim haksız tartışmalarının sürüp gideceği belirtiliyor. Sivaspostası Özel Haber |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|