Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Öksüz torunları için yardım istedi! - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.02.2010, 23:57   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 985 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Öksüz torunları için yardım istedi!

Sivas'ta bir kişi yaklaşık 3 yıl önce bebeği karnında öldükten sonra hayatını kaybeden kızının öksüz kalan çocukları için belediyeden yardım istedi.

Merkeze bağlı Gazi köyünde yaşayan 75 yaşındaki Hüseyin Tombul, kentte bir hastanede 3 yıl önce bebeği karnında öldükten sonra yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan kızı Fatma Ayan'ın öksüz kalan 3 kızı için yardım talebinde bulunmak üzere Sivas'a geldi.
Sivas Belediyesi’nin her Çarşamba günü düzenlediği halk gününe katılarak, belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ten yardım isteyen Tombul, torunlarının mağdur durumda olduğunu belirtti.
Belediye Başkanı Ürgüp, duruma üzüldüğünü ancak belediyenin sadece kent merkezinde yardım yapabildiğini belirterek, Tombul'u Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na yönlendirdi.
Ürgüp'ün yanından ayrıldıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Tombul, kızının doğum için geldiği Sivas'ta bebeğiyle birlikte hayatını kaybettiğini söyledi.
Kızından olan 4, 10 ve 12 yaşlarındaki 3 torununun köyde babaannelerinin yanında kaldığını, babalarının ise evlenerek Adıyaman'a yerleştiğini anlatan Tombul, ''Kızım öleli neredeyse 3 yıl oldu. Konu halen sonuçlanmadı. Kızım 'ameliyat ipi' yok diye başka iplikle ameliyat ediliyor. Doktor ikinci bir ameliyat yapıyor, daha sonra başka hastaneye gönderiliyor. Burada da bekletiliyor. Kızım kanı aka aka ruhunu teslim ediyor. 3 tane çocuğu kaldı. Babaları Adıyaman'da evlendi. Benim de kimsem yok'' diye konuştu.
Belediyeye de öksüz kalan çocuklara giysi ve gıda yardımı yapmaları konusunda geldiğini, Belediye Başkanı Ürgüp ile bu konuyu görüştüğünü belirten Tombul, torunları için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na da yardım talebinde bulunacağını kaydetti.
Tombul, kızını kaybetmenin acısını yaşadığını, her gün ağladığını ifade ederek, kızının ölümüyle ilgili açılan davanın halen çözülememesinin de üzüntüsünü yaşadığını söyledi.
Merkeze bağlı Gazi köyünde 7 Temmuz 2007'de doğum sancısı başlayan 26 yaşındaki Fatma Ayan, yakınlarının yardımıyla kentteki bir hastaneye kaldırılmış, bebeği karnında öldükten sonra anne Ayan'da yapılan bir ameliyatın ardından hayatını kaybetmişti. Genç kadının ölümüyle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulması sonucu, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Sivasın Sesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.02.2010, 00:41   #2
ONuR
Usta Yiğido

ONuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ONuR Şuan ONuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.05.2012 17:33

Tecrübe Puanı: 869 ONuR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Öksüz torunları için yardım istedi!

o nasıl babaymış ki çocuklarını ortada bırakmış.Tamam evlen ama çocukları neden ortada bırakıyorsun.Yazık günah..
ONuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ONuR'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.02.2010, 02:33   #3
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ah onurcum vijdansızmı yok evladım bende büyüttüm bir kız babası sivasın içinde olduğu halde bir gün arayıp sormadığı gibi diğer ççocuklarına bile bir kardeşleri olduğnu söylememiş kızım 30 una girdi daha yeni babası ve kardeşleriyle tanıştı dedeye ve kızına çok üzüldüm o babanında boynu altında kalsın inşaalah yarın ele ayağa düşünce gelir evlat derler utanmadan.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ayten58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.02.2010, 09:44   #4
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Memleketimden insan manzaraları, cahillik, yoksulluk, acı, dram. Gerçekten iç burkucu şeyler, Allah yardımcısı olsun çok zor bir durum. İşi hep Allaha havale ediyoruz ama bunu da bir gören olup yardım eli uzatır inşallah. Güçlüler imkanı olanlar umarım bir el uzatır.
Alt 18.02.2010, 10:35   #5
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2353 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Adı baba öyle babamı olur vijdansız demekten başka bir kelime bulamıyorum ALLAH yardımcıları olsun , fakir olunca kimse yardımda da bulunmaz ki, olsa bile oda binde bir çıkar.
HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı HaZaN'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.02.2010, 20:36   #6
58Sevda
Usta Yiğido

58Sevda - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58Sevda Şuan 58Sevda isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2013 00:40

Tecrübe Puanı: 785 58Sevda FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

babaya bak, kendi derdine dusmus evlenmis, evlen onda birsey yok, ama cocuklarini neden sahipsiz birakirsinki, yazik degilmi, onlar da senden degilmi.. ama bunu bir gun seninde cocuklarin seni tek basina birakinca anlarsin...
58Sevda isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı 58Sevda'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)