|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 951
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Kısa adı ORAN olan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısının bu ayki durağı Yozgat oldu. Geçtiğimiz ay Sivas’ta toplanan ORAN Yönetim Kurulu dünde Yozgat Valiliğinde bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi. Kayseri, Sivas ve Yozgat İllerinin katılımı ile oluşturulan toplantıya, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Yozgat Valisi Amir Çiçek, Sivas Valisi Ali Kolat, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Kayseri, Sivas ve Yozgat İl Genel Meclisi Başkanları ile Sivas ve Yozgat Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanları katıldılar. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Kayseri Valisi Mevlüt Bilici Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde basın mensuplarına yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmek amacıyla açıklama yaptı. Bilici yaptığı açıklamada, “5449 sayılı Kanunla kurulan ve Kayseri, Sivas ve Yozgat illerini kapsayan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı" 25 Temmuz 2009 tarihinde Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulmuştur. Geçtiğimiz süreç içerisinde Ajansımız kurumsallaşma sürecine yoğunluk vermiştir. Ajans Hizmet Binası ve Yatırım Destek Ofisleri ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Paralel olarak Yozgat ve Sivas illerinde Yatırım Destek Ofisi olarak kullanılmak üzere farklı binalar tespit edilmiş ve bugün Yönetim Kurulumuzca en uygun olan binalara karar verilecektir. Ajanslar, bölgesel sorunları ve çözüm önerilerini yerel bazda belirleyecek ve bölgelerin çok boyutlu olarak gelişmesi için stratejiler üreterek uygulayacak devletin en yeni ve güzide kurumlarıdır” dedi. Bu kapsamda ilk olarak ajans personel yapılanmasının önem taşıdığının altını çizen Bilici, bölge gelişme planının hazırlanması içinde çalışmalara başlayacaklarını kaydetti. Ayrıca, aynı toplantıda [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinde hizmet verecek olan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı internet sitesinin resmi açılışı ile birlikte tanıtımı da yapıldı. Sivas Hürdoğan |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|