|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 945
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Türkiye’nin birçok bölgesini etkisi altına alan sağanak yağış dün Sivas’ta da gün boyu etkisini sürdürdü. Durmaksızın yağan yağmur, cadde ve sokakları göle çevirirken Sivas’ın en sorunlu bölgeleri arasında yer alan Fuar Alanı ve okullar bölgesi olarak bilinen alan adeta göller bölgesine dönüştü. Okullar Bölgesi olarak bilinen ve Halis Gülle Anadolu Lisesi, Sivas Merkez Anadolu Lisesi, Ahmet Ayık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Ticaret Lisesi olmak üzere 4 eğitim kurumunun bulunduğu alanda öğrenciler su ve çamurla boğuştu. Binlerce öğrencinin eğitim gördüğü Okullar Bölgesi önceki geceden itibaren yağan yağmurla birlikte göller bölgesine döndü. Eğitim almak için okullarına giden öğrenciler oldukça zor anlar yaşarken, okullar arasında ki bağlantıyı sağlayan yollardaki çukurlar yağmur sularıyla doldu. Öğrencilerin yürümekte dahi zorlandıkları bölgede özellikle toprak kısımlardaki çamurda öğrencileri canından bezdirdi. Okullarına gelip giderken büyük sıkıntılar yaşayan öğrenciler okulları eğitime başladığından bu yana aynı sıkıntıları her yağışta yaşadıklarını söyleyerek, yetkililerin okullar bölgesinde ki alt yapı sorunlarını bir an önce gidermesi gerektiğini ifade ettiler. Yaşanan bu olayı esprili bir dille değerlendiren öğrenciler içinde bulundukları bölgeyi göller bölgesi, Ahmet Ayık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nin arkasını ise Manyas Gölü olarak değerlendiriyor. Öğrencilerin yetkililerden tek isteği ise yağışlı mevsime girildiği bu dönemde okullarının etrafındaki alt yapı sorunlarının bir an önce giderilmesini istediler. ŞEHİR MERKEZİNDE DE DURUM FARKSIZ Okullar bölgesinde bu sorunlar yaşanırken şehir merkezinde yaşanan durumda farksız olmadı. Caddelerin dereye dönüştüğü Sivas’ta özellikle yayalar araçların fırlattığı sulardan nasibini aldı. Bir çok yerde rögarların tıkandığı Sivas’ta yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sivas’ta yağışın bugünde karla karışık şekilde etkili olması beklenirken, hava sıcaklıkları da gündüz 5-6 derece seviyesinde seyredecek. Sivas Hürdoğan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() TURNAM Şuan
![]() Son Aktivite: 28.04.2010 12:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() golude olsa karida olsa soguda olsa ben sivasi cok ozledimmm
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar TURNAM'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ela58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2010 20:35
Tecrübe Puanı: 1261
![]() ![]() ![]() |
![]() evt dün yağmur çok yağdı bugünde kar yağıyor dün dışarı çıktığımda yağmura gömüldük yolda yürümek zor oldu
![]()
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() vicente58 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.01.2015 14:08
Tecrübe Puanı: 637
![]() |
![]() buralar yeni yapılmadı hemen noluyor ne varmış iki suya batıp çıktılarsa canım,bu kadar büyütmenin alemi ne ,yapılır helbet öyle kalacak hali yok ya canım
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|