|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
İlk Öğretim Okulları Arası Kızlar Futbol müsabakalarında dün oynanan final müsabakaları ile son buldu. Yapılan karşılaşmalar sonrasında mutlu sona ulaşan ekip Merkez Kız YİBO oldu. Kız YiBO kazandığı şampiyonluk ile ilimizi Kahramanmaraş’ta yapılacak Türkiye finalinde temsil etme hakkı kazandı. Dün oynanan karşılaşmada 100. Yıl İlköğretim Okulu ile karşılaşan Kız YİBO müsabakadan galip ayrılmasını bildi. 2 ayrı grupta 6 takımın mücadele ettiği bayan futbolunda Kız YİBO turnuvayı şampiyon olarak tamamlarken 100. Yıl İlköğretim Okulu ikinci, Mehmet Akif İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu. Final karşılaşmaları sonrasında kupa töreni yapıldı. Kupalarını alan öğrenciler, objektiflere poz verdi. Spor kamuoyu Kahramanmaraş’da yapılacak Türkiye finali müsabakalarında KIZ YiBO’nun başarılı bir sonuç alacağına inanıyor. Siva'ın Sesi. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sivas'ı şampiyon yapmayacaklar | arikarinkuchi | Sivasspor Yönetimi | 4 | 07.07.2009 09:54 |
Hükümetin gönlündeki şampiyon belli | Kaptan-58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 4 | 21.04.2009 13:37 |
ŞAMPİYON YİĞİDOYA ŞİİR | barikat58 | Serbest Kürsü | 1 | 07.02.2009 18:03 |
Şampiyon Olacak Anadolu Kulübüne Müjde | Kaptan-58 | Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar | 5 | 26.12.2008 14:17 |
ŞAMPİYON OLURSAK... | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 4 | 14.11.2007 20:43 |