|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu'nun adı verilen bulvar, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu tarafından açıldı. Eski adı Barbaros Bulvarı olan Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nın açılışına BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, BBP İl Başkanı Zeki Haral, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ile partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan açılış programında konuşan Sivas Belediye Başkanı Ürgüp, Barbaros Bulvarı'nın Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı olarak değiştirilmesinin Sivas'ın aldığı genel ittifak olduğunu belirterek, "Barbaros Bulvarı'na Muhsin Yazıcıoğlu ismini vermemiz Sivas'ın genel ittifakı ile olmuştur. Belediye meclisinin topyekün almış olduğu karar ile olmuştur. Bizim düşüncemiz genel başkanımızın adıyla bir kültür merkezi yapmak ve büyük bir parka genel başkanımızın ismini vermekti. Bu projelerimiz devam ediyor. Bu cadde ile iki projeyi de gerçekleştirdiğimiz zaman Sivas'ta üç noktada sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismini yaşatmış olacağız" dedi. BBP Genel Başkanı Topçu ise, Sivas'ta çok güzel hizmetlerin olduğunu söyleyerek, "Çok güzel hizmetler oluyor Sivas'ta. Bunu içeriden, dışarıdan görebiliyoruz. Sivaslının memnuniyetini görebiliyoruz. Önümüzdeki günler inşallah 'Sivas benim, ben Sivas'ım' diyen Muhsin Yazıcıoğlu'nun misyonuna layık hizmetleri de hep beraber Doğan Başkan ve ekibi Sivaslıların hizmetine sunacaktır. Genel Başkanımızın Anadolu ile ilgili hayali önce Sivas'ta gerçekleşecektir. Ne demişti rahmetli başkanımız; Kürdü, Türkmeni, Çerkezi, Lazı, Alevisi, Sünnisi, başı açığı, kapalısı doğduğu yerde doyacak, başı dik karnı tok olacak. Tam bağımsız güçlü bir Türkiye olacak. İşte bunun mihenk taşı Sivas olacak. Sivas'ta da şimdi Alevisi, Sünnisi, Kürdü, Türkmeni, Çerkezi, Lazı, başı açığı, kapalısı herkes doğduğu Sivas'ta doyacak. Başı dik, karnı tok olacak ve Sivas Ankara'nın, dolayısı ile bütün illerin önünde bir lokomotif olarak Orta Anadolu'dan başlayan bir kalkınma hamlesine örnek olacak. Bunu da inşallah Muhsin Yazıcıoğlu'nun temiz elli, pak alınlı, dik duruşlu, doğru söyleyen, düz yürüyen ekibi ve kadroları başaracak. Bir yıldır Sivas'ın önündeyiz, milletin önündeyiz. Allah bize inşallah bundan sonra da şehidimizin ifade ettiği gibi bütün kadrolarına doğru yürümeyi, dik durmayı nasip etsin" diye konuştu. Konuşmaların ardından BBP Genel Başkanı Topçu ile Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, birlikte kurdeleyi keserek Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nın açılışını yaptı. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 831
![]() |
![]() sayın başkanım iyi has iş yapıyorsunuzda böyle bir caddeye isim vermek çok ucuza kaçmıyor sizce de.bende diğer iki önemli dediğiniz projeyi bir an önce yapsanız daha iyi olur.Muhsin Yazıcıoğlu'nun da adına yakışır güzellikte ve büyüklükte olur umarım.kültür merkezi ve parktan bahsediyorum.kültür merkezini yaparken umarım şimdi tekel binasını ve bina etrafındaileri kamulaştırıp yıkılıp güzel görünümlü tarihimize büyük ve kültürümüze uygun bir bina yaparsanız daha iyi olur bence.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 812
![]() |
![]() Belediye seçimleri olalı bir yıl oldu, henüz ortada elle tutulur gözle görülür bir hizmet göremedik, ayrıca göreceğimizi de sanmıyorum zira geçen dönemki belediyenin yapmayı planladığı veya başlattığı bir iki proje dışında ortada henüz ne çalışma var ne de herhangi bir proje hazırlığı. Saldım çayıra mevlam kayıra hesabı, geri kalmış memleketimizin altın kıymetinde bir yılı heba oldu gitti.
Ayrıca mevcut belediye koca bir yılda icraat açısından koskoca bir sıfır çektiği Sivas'ta, memleketimizin öz be öz müteşebbislerine de savaş açarak belki de bir ilki gerçekleştirdi. Türkiye'nin dört bir tarafındaki şehirler yatırımcı avına çıkmışken, bizzat Sivas'ın bağrından çıkmış işadamlarının yapacakları yatırım, 80'lerden kalma imara kurban edildi. Yatırımcılar için gerekli düzeltmeler ve çalışmalar yapılması gerekirken yatırımcılar suçlu ilan edildi. Şimdi BBP genel başkanı Sivas'ta yapılan çalışmaları görüyoruz, Sivaslıların memnuniyetini biliyoruz diyor, acaba bizim baktığımız Sivas ile bu arakadaşların baktığı Sivas farklı yerler mi? Geçen bir yılda tek bir icraatı sıradan bir kavşak olan Yenişehir kavşağının açılışı olan Belediye, acaba Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayalindeki bir kaç milyonluk nüfusa sahip ''Büyük Sivas'' hedefinin neresinde olduğunu sorguluyor mu? Aslında daha açık sormak lazım, bunu sorgulayacak kalitede insan var mı orada? Şüpheliyim, korkarım ki yok!
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı BOUN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Özçelik Şuan
![]() Son Aktivite: 17.04.2015 16:17
Tecrübe Puanı: 680
![]() |
![]() Bu cadde zaten açıktı ve bence Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ismi yeni bir caddeye verilmeliydi. Barbaros Hayrettin Paşa'nın adının olduğu bir cadde değiştirilmemeliydi diye düşünüyorum. Hem böylece Sivas yeni bir bulvara da kavuşur, açılış isim değiştirmek için sembolik olmazdı.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 | ||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 779
![]() |
![]() Alıntı:
Alıntı:
Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı H_Turan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sverdide Kardeş Bir İstasyon Caddesine versek ne olurdu Büyük devlet adamımıza Kaç tane böyle devlet adamı çıkardık kardeş
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ben İstasyon Caddesine birşey demedim mesajımda özellikle belirttim Türk Büyüğünün isminin olduğu cadde değişmemeli diye.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Verilir Başka Yerede o isim verilir sanki
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4549
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hayirli ugurlu olsun öncelikle, bildigim kadariyla bu bulvar zaten vardi, haberin basligi " bulvarin ismi degisti" olsa daha dogru olur diye düsünüyorum. Önceden yapilmis seyleri acmaktan daha kolay ne olabilir kì? Levha degisti, degisen birsey yok yani. Büyük Baskanin ismi verildigi icin sevindim, Allah mekanini cennet eylesin.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|