|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 979
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gürün Kaymakamlığı ve Özel Bir Kitap Yayıncılığı iş birliğinde düzenlenen 1. Kitap Kültür Şenliği Gürün Belediye Kültür Merkezinde açıldı.
Benim Kitap Kumbaram olur musun? kampanyası dahilinde açılan kampanyaya ilgi yoğundu. Gürün’de başlatılan kampanya ile daha önceden öğrencilere kumbaralar dağıtılarak, öğrencilerin biriktirdiği paralarla kitap fuarında kitap almaları amaçlanmıştı. Önceki gün açılan ve 5 gün boyunca sürecek Kitap Şenliğine öğrenciler ve Gürün Halkı katıldı. Gürün Kaymakamı Ömer Kalaylı, öğrencilerin ve Gürün halkının kitap şenliğine gösterdiği yakın ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çocuklara okuma kültürünün verilmesi bakımından bu Kitap Şenliğinin önemli katkısı var. İnanıyorum ki Gürün kültür hayatını ve kitap okuma oranını daha da artıracaktır” diye konuştu. Sivas Hürdoğan. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|