|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 965
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir ASİB yöneticilerinin de davetli olduğu Eğitim başlıklı söyleşisinde geçtiğimiz günlerde Avrupa’dan bir heyetin Sivas’a yaptığı ziyaretin öneminden bahsetti. Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir Eğitimin öneminden bahsettiği konuşmasında ; ‘’Eğitimin öncelikleri olduklarını, vergi oranının düşürülmesinden daha önemli olduğunu ve böylece daha kaliteli okullar ortaya çıkacaktır. Böylece daha kaliteli eğitim almış gençlerin daha kolay iş bulacak. Üniversitedeki harç konusu çok büyük bir sorun, kesinlikle bunu kaldırmak için uğraşıyoruz ve seçimlerde başarılı çıktığımızda, bunu kaldıracağız. Öğrenciler gerek maddi farkları, gerekse ırk ve din farklılıkları gözetilmeden eşit bir şekilde eğitim almaları gerekiyor, ihtiyacı olan çocuklara bireysel yardım verilmesi de çok önemli. İlkokuldan üniversiteye kadar ayrım yapılmadan eşit eğitim hakkı verilmesi gerekiyor.’’ Dedi. Cem Özdemir’in konuşmasının ardından Herne Belediye Başkan Yardımcısı olan Yeşiller Partisinden Bayan Tina Jelveh, Cem Özdemir’ e Avrupa Sivaslılar Birliği’nin organize ettiği Sivas gezisinden söz etti. Bayan Bayan Tina Jelveh Sivas’ın tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgi verdi. ASİB’in organizasyonundan memnun kaldığını ve herkese Sivas’ı görmesi konusunda tavsiyelerde bulunduğunu söyledi. Avrupa Sivaslılar Birliği Başkanı Rüştü Elmas’ta Almanya’da Sivaslıların yoğun olarak yaşadığını belirterek Sivas Türkiye’nin tam merkezinde bulunuyor, Selçuklu ve Osmanlı eserleri ile, doğal güzellikleri ile görülmesi gereken Dünyan şehirlerinden biridir diyerek Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir’e çalışmalarında başarılar diledi. ASİB Yönetimi Cem Özdemir’e üzerinde isminin yazdığı 58 numaralı bir Sivasspor forması da hediye etti. Cem Özdemir Sivasspor’a başarılar dileyerek formayı en yakın zamanda giyerek Fecabook sayfasında paylaşacağını ve en kısa sürede Sivas'ı görmek istediğini söyledi. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ASİB Yönetimi'ni kutlar çalışmalarında başarılar dilerim....
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ela58 Şuan
Son Aktivite: 09.06.2010 21:35
Tecrübe Puanı: 1281
![]() ![]() ![]() |
başarılar diliyorum