|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 976
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Suşehri Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri, Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti. Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencilerinden Zeynep Selin Malatyalı, Ceren Çınar ve Ümmühan Bora adlı kız öğrenciler, belediye başkanı Sel'e, sosyal bilgiler ders konusu olan belediye başkanının görevleri ve belediye çalışmalarını sordular. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Sel, çocuklar için bundan sonra değişik etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. YAZLIK KIYAFET UYGULAMASI 15 MAYIS'TA BAŞLIYOR Suşehri ilçesinde yazlık kıyafet uygulamasının 15 Mayısta başlayacak. Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir imzasıyla tüm birimlere gönderilen genelgede, yaz aylarının başlaması nedeniyle yazlık kıyafet uygulamasının 15 Mayısta başlayacağı, 15 Eylülde sona ereceği belirtildi. Bu dönemde yönetmeliğin 5 maddesi hükümlerinin aynen uygulanacağı ifade edilen genelgede, aykırı hareket eden personel hakkında yönetmeliğin 16. maddesi gereğince işlem yapılacağı bildirildi. Sivas Hürdoğan. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|