Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
4 Eylül Belediyespor Sivas'ta coşkuyla karşılandı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 01.06.2010, 20:44   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 953 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart 4 Eylül Belediyespor Sivas'ta coşkuyla karşılandı

Ankara'da yapılan maçlar sonunda TFF 3. Lige yükselmeyi başaran 4 Eylül Belediyespor, Belediye önünde karşılandı.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, 4 Eylül Belediyespor'un önündeki engelleri aşarak TFF 3. Lig'e yükselmeyi başardığını belirterek, ''4 Eylül Belediyespor, 3. Lig'de Sivas'ı başarıyla temsil edecektir'' dedi.

Ankara'da yapılan maçlar sonunda TFF 3. Lige yükselmeyi başaran 4 Eylül Belediyespor, Sivas’ta Belediye önünde karşılandı. Sivas Belediyesi önüne gelen Kulüp Başkanı Ahmet Polat, antrenör Fethi Ayın ve futbolculara, taraftarlar çiçekler verdi.

Futbolcular ve teknik heyet, Belediye Başkanı Ürgüp, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Zeki Haral, BBP Merkez İlçe Başkanı Nuri Çayır, Sivas Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Demirok, belediye başkan yardımcıları, spor adamları ve belediye çalışanlarıyla birlikte belediye binası önünde basın mensuplarına poz verdi.

Daha sonra Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen programda bir konuşmaya yapan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ''Bu haklı başarıyı bir şölen edası içinde,mehteran takımı gösterisi ve davul zurna eşliğinde kutlamayı düşündük. Ancak İsrail'in Gazze'ye insani yardım götüren gemiye saldırması ve Hatay'ın İskenderun ilçesindeki terör saldırısı nedeniyle sade bir karşılama programı yaptık

Saldırıları kınıyoruz ve şehitlere Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Yıllardır beklenen özlem nihayet sona erdi. Artık profesyonel ligde ikinci bir takımımız daha olacak.'' dedi.

Takımın öncelikli hedefinin 3. Lig'de kalmak olduğunu ifade eden Başkan Ürgüp, ''Burada hedefi büyük tutmak tabii ki her zaman mümkün olmuyor. Bu nedenle ben hedef olarak 2. Lig'e yükselmeyi beklemiyorum. Bu dönem 3. Lig'de yakalayabileceğimiz başarıyı yakalayacağız. Kısmette, nasipte varsa 2. Lig de olabilir. Ama Sivas'ın, Sivasspor'un dışında bir 2. Lig, bir 3. Lig takımına ihtiyacı var'' diye konuştu.

Sivas'ta çok yetenekli gençlerin yetiştiğini, ancak hak ettikleri değeri bulamadıklarını anlatan Başkan Ürgüp, 4 Eylül Belediyespor olarak Sivas'taki yetenekli gençleri Türk futboluna kazandırmayı amaçladıklarını kaydetti. Kulüp başkanı Ahmet Polat ise TFF 3. Lig'e çıkacaklarına inandıklarını ve eleme maçlarında yenilmeden bunu başardıklarını kaydetti.

Polat, ''Şampiyonluk pastasının siparişini final maçı öncesinde verdik. 1-0 mağlup duruma düştüğümüz maçtan 2-1 galip ayrıldık ve bu başarıyı elde ettik.'' Antrenör Fethi Ayın ile takım kaptanı Turan Bora da inandıklarını ve başardıklarını ifade etti.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)