|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() SİVAS'ta 4 yıl önce komşular arasında yaşanan park tartışması sonucu ortasından tahta çitle bölünen sokak yolu, aradan geçen zamana rağmen aynı görüntüsünden bir şey kaybetmedi. Sokağı görenler bakmadan geçemiyor. Gökçebostan Mahallesi 11'inci sokakta yaşayan Yılmaz ailesi ile karşı apartmanda oturan Filizöz aileleri arasında 4 yıl önce otomobil parkı tartışması yaşandı. Yılmaz ailesi sokak yolunun bir bölümünün kendi arsalarına ait olduğunu belirterek, yolu tahta çitle ayırarak araçlarını bu bölüme park etmeye başladı. Şikayet üzerine belediye tarafından yapılan ölçümlerde yolun çitle ayrılan kısmının Süleyman ve Muharrem Yılmaz kardeşlere ait olduğu belirlendi ve yolu ayırmakta kullanılan çite müdahale edilmedi. 2 kardeş böldükleri kısmı araçları için park yeri yaptı. Aradan geçen 4 yıla rağmen sokaktaki çitle bölünmüş yol görüntüsü değişmedi. Görenlerin dikkatini çeken bu durum yoldan geçen sürücüler tarafından tepkiyle karşılanırken bazı vatandaşlar ise kardeşlerin yolu tahta çitlerle bölmelerine hak verdi. Yolun tahta çitlerle ikiye bölünmesinin ardından araçların sokaktan geçerken güçlük çektiği görüldü. Kendilerinin bu duruma alıştıklarını belirten mahalle sakinleri, "Yıllar önce belediyenin mahalledeki çalışmaları sırasında yapılan ölçümlerde yolun bir kısımının Süleyman ve Muharrem Yılmaz kardeşlerin arsaları içinde kaldığı ortaya çıktı. Bunun üzerine 2 kardeş de yolu tahta çitle bölerek kendi arsaları içinde kalan kısmı ayırdı.Yol haliyle daraldı. Bu duruma biz alıştık artık. Ancak buradan geçen sürücüler zorluk çekiyor." dedi. (Doğan Haber Ajansı) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 828
![]() |
![]() sivasa has bir durum olsa gerek.
![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tam fıkralık, yani bu devirde bu kafa, bu insanlık bencillikten ne zaman kurtulacak, insanlık tarihinden milyarlarca yıl geçmiş hala bencil hala bencill. Şaşırdım gülemedim bile.
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1807
![]() |
![]() yolun bölündüğünü ben sivasta gördüm alışığım yabancı gelmedi bana çünkü benim mahallemdede iki kişi yoldan çıkan hisselerini alıp yolu böldüler allahın yolundan hisse alınırmı be böyle görgüsüzlüğü ben gerçekten sivasta gördüm
ne işlerine yarayacak anlamadım.cahillik işte. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Belki burası kendilerinin olabilir ama görüntü açısından mahalleye hiçte yakışmamış. dilerim orta yol bulunur ve bu görüntü'de ortadan kalkar.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1807
![]() |
![]() yoh anam babam gahmaz o tahta bölme inatları tutunca tutuyo biliyonmu bizim komşu hakkın rahmetine gavuştu ama genede vermedi bir metre yeri yola bunlarda vermezler..nah aha buruya yazıyom göreceksin.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() funda58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2011 09:33
Tecrübe Puanı: 579
![]() |
![]() buda güzel burası TÜRKİYE.....
|