Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
108 Yaşındaki Asırlık Çınarın İhtiyaçlarını Polis Karşılıyor - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.07.2010, 14:22   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 955 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart 108 Yaşındaki Asırlık Çınarın İhtiyaçlarını Polis Karşılıyor

Sivas'ın Koyulhisar ilçesi Çiçeközü köyünde ikamet eden 108 yaşındaki Hüseyin Temel'in hastanedeki kontrolleri polis tarafından yaptırılıyor.

Köyünün dışında hiç yaşamamış olan asırlık çınar Hüseyin Temel, her Perşembe günü geldiği Suşehri'nde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakol Amiri İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Zekeriya Baran'ın çayını içmeden köyüne dönmüyor. 1939 depremini hatırlayan Hüseyin Temel (108), "1939 Erzincan depreminde de yine köyümdeydim. Köyümden Suşehri'nin depremde yerle bir olmasını hüzünle izledim. O dönemde köyden bulduğumuz ulaşım aracı ile Suşehri'ne geldim. Her taraf yerle bir olmuştu. Durum çok kötüydü." şeklinde duygularını dile getirdi.

Miladi 1902 doğumlu olan Hüseyin Temel, nüfus cüzdanını ise önceki yıl değiştirmiş. Atatürk ve silah arkadaşlarını da hatırlayan Temel, "Bir vesile ile gittiğimiz Dolmabahçe Sarayı'nda Sultan Vahdettin ile karşılaşmıştım. Utandığım için yanlarına yaklaşamamıştım." diye anlattı.

Dinçliğini doğal gıdalardan beslenmeye bağlayan Temel, "Temiz hava ve doğal gıdalar neticesinde dinç ve zinde kalıyorum. Herkesi doğal gıdalarla beslenmeye davet ediyorum." çağrısında bulundu.

Asırlık çınar her zamanki gibi İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakol Amiri Başkomiser Zekeriya Baran'ın çayını içtikten sonra köyünü yolunu tuttu. İlçeye her gelişinde Başkomiser Zekeriya Baran ve ekibinin çayını içen Temel, ziyaret esnasında Atatürk ile ilgili hatıralarını, 2.Dünya Savaşı hatıralarını ve Sultan Vahdettin ile karşılaşmalarını anlatıyor.

Hüseyin Temel'in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Suşehri Emniyet Müdür Vekili ve İlçe Merkez Karakol Amiri Başkomiser Zekeriya Baran, "Bizler sizler için varız. 108 yaşındaki Hüseyin Temel bizlere gelir sohbet ederiz. 15–20 günde bir yanımıza gelir. Buradan arkadaşlarımızın yardımıyla hastaneye kontrolleri için göndeririz. Orada kontrolleri yapıldıktan sonra merkezimize tekrar getirip daha sonra köy aracına bindirmek üzere ekiplerimizle birlikte yola çıkar." dedi.

(Cihan Haber Ajansı)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.07.2010, 14:48   #2
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 1004 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 108 Yaşındaki Asırlık Çınarın İhtiyaçlarını Polis Karşılıyor

Maşallah Hüseyin dedeye günümüzde gıdaların iyice bozulduğu şu günlerde çok haklı artık yediğimiz şeylerin ne derece sağlıksız şeyler olduğu açıkça belli oluyor. Bunun neticesindede en ufak şeyde hasta oluyoruz.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2010, 15:18   #3
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Hüseyin Temel Dedemize Rabbim sağlıklı ömürler versin.
Alt 08.07.2010, 16:34   #4
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23

Tecrübe Puanı: 1821 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hüseyin temel dedeciğim maaşallah size allah bir bu kadar daha ömür versin size bizide gönderin tahtalıyada sonra siz gein hemi.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)