|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas'ın İmranlı ilçesinde bir süre önce açılan 'İmranlı Pamuk Aslan Kuzköy Anaokulu', modern görünümüyle beğeni topluyor.
İmranlı Kaymakamlığı'nın öncülüğünde başlatılan proje kapsamında, hayırsever iş adamı Nurettin Aslan tarafından yaptırılan 'İmranlı Pamuk Aslan Kuzköy Anaokulu', modern imkanlarla donatılmış bir eğitim yuvası olarak dikkati çekiyor. Binası ve içerisinde bulunan ekipmanlarıyla büyük beğeni toplayan anaokulu, Sivas il merkezine 105 kilometre uzaklıkta küçük bir ilçe olan İmranlı'da yaşayan 4-6 yaş grubu çocuklar için büyük bir şans olarak görülüyor. Sivas Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Taner'in katılımıyla 4 Temmuz'da açılan anaokulunun, ilçede okul öncesi eğitim açısından önemli bir eksikliği gidereceği belirtiliyor. İmranlı Kaymakamı Ömer Dağdeviren, anaokulunun ilçe açısından önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Maddi imkansızlıklar ve ulaşım problemleri nedeniyle çocuklarını anaokuluna gönderemeyen aileler için bir proje başlattıklarını ifade eden Dağdeviren, bu proje sayesinde İmranlı'daki çocukların bu güzel okulun imkanlarından faydalanacağını kaydetti. - İMRANLI'DA OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE HEDEF YÜZDE 100- Milli Eğitim Bakanlığı'nın okul öncesi eğitimde yüzde 100 hedefi doğrultusunda, İmranlı'da Kaymakamı Ömer Dağdeviren'in talimatı ile çalışmalara başlanıldığını belirten yetkililer, ilçede okul öncesi eğitimin yüzde 100'e çıkarılması için çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Kırsal alanlarda yaşayan ailelerin büyük bir bölümünün okul öncesi eğitimin önemini bilmediğini vurgulayan yetkililer, bu kapsamda İmranlı'da okul öncesi eğitim projesi hazırlandığını, ilçe merkezi ve köylerde ikamet eden 4-6 yaş arası çocukların tespit edildiğini belirtti. Tespit edilen çocukların taşımalı olarak evlerinden alınacağını ve ilçede yapılan bu modern anaokulunda en iyi şekilde eğitim göreceğini kaydeden yetkililer, 'Bu proje sayesinde ilçede okul öncesi eğitim yüzde 100'e çıkarılmış olacaktır' ifadelerini kullandı. (VD-AHM-İRE) - SİVAS (Anadolu Ajansı) |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hayırlı uğurlu olsun zeki,sağlıklı nesiller yetişmesi dileğiyle.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kartal- Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2012 16:14
Tecrübe Puanı: 668
![]() |
![]() Hayirli ugurlu olsun Imrali halkina.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kartal-'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 791
![]() |
![]() İnşallah anaokuluyla kalmaz devamıda gelir
''Egitim şart'' |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Koyulhisar'a modern semt pazarı | _DuMaN_58 | Haberler | 0 | 14.04.2008 14:55 |
Laikçilerin Endişesi: 'Modern' Dindarlar | _DuMaN_58 | Arşiv | 0 | 14.03.2008 21:42 |