Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.09.2010, 07:37   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 935 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Çedaş özelleştirme sıkıntı olmaz

Tes-İş Sivas Şube Başkanı Tevfik Güveri, Çedaş özelleştirmelerinin bir sıkıntı yaratmayacağını belirtti.

Dün itibari ile ihaleyi alan firmaya devredilen Çedaş çalışanlarının sendikası olan Tes-İş’in Başkanı Güveri; “Firma iyi niyetli, bizde iyi niyetliyiz.

Özelleştirme Sivas açısından bir sıkıntı yaratmayacak. Çalışanlar ve sendikamız açısından da bir sıkıntı görmüyorum. Ancak ben özelleştirmeye temelde karşıyım” dedi.

Çedaş artık resmen özel şirkete devredildi. Elektrik dağıtım santrallerinin özeleştirmeleri kapsamında ihaleye çıkan ve Kolin İnşaat tarafından ihalesi alınan Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş (ÇEDAŞ) dün itibari ile firmaya devredildi. Konuyu İZCİ’yi değerlendiren Tes-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Tevfik Güveri, özeleştirmenin Sivas açısından bir sıkıntı oluşturmadığını belirtti. Güveri, özelleştirmeye alt yapısı oluşturulmadan başlandığı için temelde karşı olduklarını belirterek, “Ancak bu bizim açımızdan bir sıkıntı olacağı anlamına gelmez. Biz daha önce yapılan özelleştirmeleri çok iyi takip ettik. Dersimize iyi çalıştık. Özelleştirmeden doğan sıkıntıları bir dosyada topladık. Sivas’ın özelleştirilme aşamasında bu dosyayı baz alarak müdahil olduk. İhaleyi alan firma olan Kolin firması çok iyi bir firma, bizde iyi niyetliyiz. Öncekilerden de ders aldığımız için emekliliği gelen 76 arkadaşımızla görüştük onlar devirden önce emekli oldu ve ikramiyelerini aldı. Şuanda orada çalışmakta olan 130 arkadaşımız var. Onların hak kaybı olmayacak. Hatta emekli olan arkadaşlardan iş teklifi yapılacak arkadaşlarda olacak. Firma yeni işçi alacağı zaman Sivas’tan alacak ve eğer şartlar tutarsa emekli olan arkadaşların çocukları olacak. Bu hali ile baktığımızda işçiler ve sendikamız açısından bir sıkıntı doğmamıştır” dedi.Çedaş özelleştirmesinin vatandaşın hizmet alımı noktasında bir sıkıntı yaratmayacağını belirten Tes-İş Sivas Şube Başkanı Tevfik Güveri, “Bu işin şehre yansımasına gelince ben çok fazla bir olumsuz yansımanın hissedileceğini tahmin etmiyorum. Endişem sadece uzun vadede elektrik fiyatların biraz yükselebileceği konusunda” diye konuştu.

Kaynak: Gazete İzci
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2010, 11:35   #2
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 821 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Çedaş özelleştirme sıkıntı olmaz

inşallah artık elektirk kesintileri yaşamayız.bunların yüzünden eve şarjlı lamba aldık.her gün her gün elektrik kese kese milleti bıktırdılar umarım daha yaşamayız.
Alt 02.09.2010, 23:59   #3
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1299 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Elektirik kesintileri inanılmaz arttı son dönemlerde.kendimi 15 yıl önceki köylerde yaşıyormuş gibi hissediyorum arık..
Alt 05.10.2010, 10:10   #4
onur_sivas
Yeni Yiğido
NO AVATAR

onur_sivas Şuan onur_sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.01.2011 16:13

Tecrübe Puanı: 0 onur_sivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

başkan kendi açından sıkıntı olmadığını söylüyorsun..gelen şirket yöneticileriyle aran süper,emekli olan olsun yerine adam alınmasın sıkıntı yok dersin ama iki gün sonra üyen kalmayınca görürüm ben seni..neyse bu ay gelen ELEKTRİK FATURALARININ TARİHLERİNE baktın mı? SON ÖDEMESİ AYIN 12 si! memurmu maaş alıyor işçi mi yada emekli mi? SİVİL TOPLUM KURULUŞU olarak soruna el atta görelim,sevgili yöneticilerine bir sor bakalım bu vatandaşlar nerden para bulup yatıracaklar bu paraları...
onur_sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)