|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SİVAS'ta bir erkek berberi 24 Kasım'ın Öğretmenler Günü olması nedeniyle iki gün boyunca öğretmenleri ücretsiz tıraş edecek. Kent merkezinde Çarşıbaşı Mahallesi'nde faaliyet gösteren 'Kuaförüm Festival' Öğretmenler Günü nedeniyle 24-25 Kasım'da öğretmenleri ücretsiz saç tıraşı yapacak. 11 yıldır berberlik yapan dükkan sahibi Arif Çetin böylesine anlamlı bir günde öğretmenlere ufak bir hediye sunmak amacıyla böyle bir uygulama gerçekleştirmek istediklerini belirtti. 24 ve 25 Kasım'da tüm öğretmenleri dükkanlarına beklediklerini belirten Arif Çetin, "Hazreti Ali bana bir harf öğretinin kırık yıl kölesi olurum demiştir. Öğretmenin önemi vurgulamıştır. Bizde buradan yola çıkarak 24 Kasım öğretmenler gününde öğretmenlerimize ve eğitim çalışanlarına küçük bir hediye vermek istedik. 2 gün boyunca öğretmenlerimizin ücretsiz saç traşlarını yapmak istiyoruz. Tüm öğretmenlerimizi dükkanımıza bekliyoruz." dedi. (Doğan Haber Ajansı) |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.
Kuaförüm Festival Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlerimize küçükte olsa bir jest yapmış tebrik ederim.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2348
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tüm Öğretmenlerimizin 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ en içten dileklerimle kutluyorum.Bütün öğretmenlerimize sevgilerimle.
![]() ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|