|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Aralık ayı belediye meclis toplantısında alınan kararla Azerbaycan çarşısı satılıyor. Satılan iş yerlerinde bulunan esnaflara başka iş yerlerinin gösterilmemesi ise onları zor duruma düşürüyor. Bizde tv58 haber merkezi olarak iş yerlerinde hizmet vermeye çalışan esnafın kapısını çaldık. Esnaf bu durumdan oldukça şikâyetçi… Zaten üç beş kuruş kazandıklarını söyleyen esnaf kendilerine yer gösterilmesini talep ediyorlar. Esnaflardan birinin isyanı ise bir hayli düşündürücü… Eski ve ikinci el satışı yapan bu çarşı kısa zaman içerisinde satışa çıkarılacak. Ekmek paralarını mezatçılık yaparak para kazanan esnaf ise bir nevi mağdur edilecek. Tv58 |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 821
![]() |
![]() burası neresi ya bakıyorum çıkaramadım.sanki arkası yimpaşın oraya benziyor ama o konakta restore edildi.sivasta nereyi görsem hemen çıkarıyordum ama ilk defa burasını bulamadım ilginçtir bilen cevap yazarsa sevinirim.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() izmirliyigido Şuan
![]() Son Aktivite: 18.12.2014 07:59
Tecrübe Puanı: 765
![]() |
![]() Evet bence de Yimpaş'ın orası gibi. Eskiden otobüs durakları mı ne vardı sağ tarafında. Orası değil mi?
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar izmirliyigido'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Özçelik Şuan
![]() Son Aktivite: 17.04.2015 16:17
Tecrübe Puanı: 671
![]() |
![]() Ahi Emir Caddesinde Behrampaşa'dan Polat Avm'ye doğru yürürken sol tarafta. Kentsel dönüşüm için iyi bir karar ancak esnafta çok fazla mağdur olmaz umarım.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 821
![]() |
![]() evet orası ismail doğru dedi.zaten aklımda ya orası gibi geldi ya da yeni caminin ordaki restore edilen konak sandım ama orası restore edildi belki eski halidir diye düşündüm ama hayır ismailin dediği yer doğru.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|