Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.03.2011, 22:43   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 939 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Baro başkanını arıyor

Sivas Baro'su 2010 yılının Ekim ayından sonra ikinci kez seçim heyecanına girdi. Başkan Hilmi Bilgin’in AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak üzere 10 Mart tarihinde istifa etmesiyle Başkanlık koltuğu boşalmıştı.

Avukatlık ve Baro yönetimini belirleyen Kanun gereğince Bilgin’in yerine en geç 10 Nisan’a kadar başkan seçmek zorunda olan Sivas Barosu yönetimi seçim tarihini 24 Nisan Pazar günü olarak belirledi. 24 Nisan’da sandık başına gidecek olan avukatlar, Bilgin’in yerine yeni başkanı seçecekler. Seçilecek başkan mevcut yönetim kurulu ile çalışacak ve Bilgin’in kalan süresini kullanacak. Yani 2012 yılı Ekim ayına kadar başkanlık yapacak. Seçim takviminin belirlenmesi ile birlikte adaylık düşünen avukatlarda adaylık niyetini belli etmeye başladı. Ekim ayında yapılan seçimlerde başkanlığı Hilmi Bilgin’e kıl payı oy oranıyla kaybeden Yüksel Köse, adaylığını açıklayan ilk isim oldu. Köse’nin karşısına kimin çıkacağı henüz netlik kazanmazken Hilmi Bilgin’e Birlik grubunun ön seçiminde kaybeden Muharrem Elişi’nde aday olması bekleniyor. Eğer, Eliş aday olursa 24 Nisan’da iki aday arasında yine nefes kesen bir yarış yaşanacak. Bir başka iddia ise eski Başkan Hilmi Bilgin’in aday adaylığından adaylığa geçememesi durumunda tekrar aday olarak kalan süresini kullanmak isteyebileceği yönünde. AK Parti, 10 Nisan tarihinde kesin listeyi Yüksek Seçim Kurulu’na verecek. Eğer o listenin içinde Bilgin yer almaz ise Baro Başkanlığına tekrar aday olmak için önünde 14 günlük bir süresi olacak. Bilgin’in o süreyi değerlendirebileceği ve o nedenle de seçim tarihinin 10 Nisan’dan sonraya getirildiği iddia ediliyor.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)