Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Çarşı grubuna benzedik! Çarşı her şeye karşı!!!!!! - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 13.06.2011, 15:42   #1
babayavuz
Yeni Yiğido

babayavuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

babayavuz Şuan babayavuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2016 02:13

Tecrübe Puanı: 0 babayavuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Çarşı grubuna benzedik! Çarşı her şeye karşı!!!!!!

Sacit AK 2011-05-02

Çarşı grubuna benzedik! Çarşı her şeye karşı!!!!!!

İnsanlık yararına olacak projeler çılgın olarak sunulamazlar. Çılgın proje sunmak isteyenler Tarih sayfalarına bakarlar yanan Roma'yı görürler işte çılgınlığın sonu budur. Her hallerine alıştığımız yöneticilerin "çılgın proje" arzuları beni korkuttu. Zaman zaman Sivas'ın doğal ve sosyal zorlukları hayatı çekilmez kılsa da çok şükür can güvenliğimize yönelik çılgınlıklara muhatap olmayız.
Ben deniz teknik ve doğa yaklaşımları ile lehte veya aleyhte söz söyleme konumunda olmadığım için projenin bu boyutunu irdeleme hakkını uzmanlarına bırakıyorum.
Pargalı'sı, Karaoğlan'ı, müdavimleri, iddia sahipleri, telif hakkı müellifleri! velhasıl kendilerini taraf kabul edenlerden hiç birinin bu projeye "çılgın" ismini verdiklerine şahit olmadım. Ama sahiplenerek resmen ortaya koyan Sayın Başbakan projeye "çılgın" sıfatını takdir etmiş. Seçim ateşi yangına dönmeden çılgınlıklar biter İnşallah. Çılgınlıklar yerine gerçeklere dönüleceği ümidimi hala devam ettirmek istiyorum.
Nedir gerçekler?
Tabana yapılmış barajın suyuna kavuşamayan yamaç tarlalar,
Söz verilmiş; hastaneler, adliye binaları, okullar, üniversiteler,
Yola hasret köprüler, "ucube"leşmiş yarım binalar,
Kardan ve Çamurdan işlemeyen köy yollarının arkasında mağdur köylüler.
Ne mi anlatıyorum?
Otuz senede GAP projesine ancak otuz beş milyar dolar harcayabilen Türkiye acaba "çılgınlık" için tespit ettikleri en az otuz sekiz milyar doları kaç senede harcayacak, hesaplamışlar mıdır? (Maalesef son on senede GAP'a on kuruş harcanmamıştır.) Yok yok inanmıyorum, inanmak istemiyorum bu "proje çılgınlığı" değil seçim heyecanıdır.
İstanbul'da yaşayanların çok iyi düşünmesi gerekir. Maazallah illa da "çılgın proje"de ısrar ederlerse artık Çırağan Sarayı mı tekrar yanar, Yalılar mı yanar, yoksa ateş düştüğü yeri mi yakar Allah bilir.
Biz Sivas'tayız bize ne diyorsanız? Tunceli'de yaşayanlara buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinesi derken bir de Genel Başkan, hoooop İstanbul'a "çılgın proje"
İstemesini bilmiyoruz istemesini. Bakın ellere siyaset pazarından neler neler alıyorlar. Onlar çılgınlık peşindeler biz ise hala yol, su, elektrik aş iş mi dediniz? Onu sosyal yardım paketleri ile hallettik çok şükür!

Kısa ve öz;
Üç beş kuruş verin Karşıyaka köprüsü yola kavuşsun.
Beş on kuruş verin barajların sulama kanalları yapılsın,
Bir el atın hastanesi, okulu, üniversitesi, adliyesi, bunlardan da önemlisi verilen sözler yerine gelsin.
"Çılgın projeler" sizin olsun
Hep aynı lakırdıyı tekrarlayıp duruyorum. Ben de kendime kızıyorum ama ne yapayım. Kabahat bende mi yıllardır bu sorunları çözemeyen "civanmert" siyasetçilerde mi? Bırakalım suçlu aramayı. Zaten aday listelerine bakarsanız suçlular bulunmuş cezaları kesilmiş. İşin sorumlusu suçluları zaten cezalandırdı. Kendi sorumluluğu ise devam ediyor. Sekiz senedir Sİvas'a verilen sözler yerine getirildi diyorsanız Sizlerde sözünüzde durunuz. Hayır verilen sözler tutulmadı diyorsanız. Sözünde durmayanların biriktirdiği sorunları çözecek çareler arayanız.
babayavuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı babayavuz'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.06.2011, 21:58   #2
izmirliyigido
Tecrübeli Yiğido

izmirliyigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izmirliyigido Şuan izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.12.2014 07:59

Tecrübe Puanı: 771 izmirliyigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Çarşı grubuna benzedik! Çarşı her şeye karşı!!!!!!

Bu konuya neden kimse birşey yazmamış? Ya da niye yazamamış? Karşı tez savunacak birşey bulunamamış mı, ya da, ya da... Boşver, kimse haksızsın diyememiş sanırım. Teşekkür ederim arkadaşım, Sivas'lının sesini tek başına duyurmuşsun...
izmirliyigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)