|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 985
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 12 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde Sivas'tan CHP birinci sıra milletvekili adayı olan Malik Ejder Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında hafta sonunda Sivas'ın caddelerinde Sivas halkı ile bir araya geldi. Seçime 2 aydan az bir süre kala, çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Özdemir, bu kapsamda hafta sonunda istasyon caddesinde vatandaşlarla tokalaştı, esnafların dertlerini dinledi. İstasyon Caddesi'nde vatandaşlarla buluşan Özdemir, seçimlerde destek istemeyi de ihmal etmedi. Esnafların sıkıntılarıyla yakından ilgilenen Özdemir, ekonomik açıdan yaşanan sıkıntılara değinirken bu sorunun çözüm yollarından da kısa bahsetti. Özdemir, iktidara gelmeleri ve milletvekili olarak meclise gitmeleri halinde sıkıntıların aşılması noktasında Genel Başkanları Kılıçdaroğlu'nun da bahsettiği formüllerin uygulanacağını kaydetti. Daha bir çok sorunun çözümü için formüllerin üretilmiş olduğunu söyleyen Özdemir, iktidara gelmeleriyle birlikte bu çözümlerin bir bir hayata geçirileceğini dile getirdi.Özdemir, dün Sivas 4 Eylül Stadyumunda Sivasspor-Kasımpaşa mücadelesini de doksan dakika boyunca izledi. Sivas Hürdoğan |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yiğido
![]() ![]() hiko58 Şuan
Son Aktivite: 10.07.2015 09:09
Tecrübe Puanı: 774
![]() |
zaten milletvekilliği yaptığı zamanlarda bile sivasın sorunlarını meclis kürsüsünden konuşan tek milletvekilimiz malik ejder özdemirdi. ben onun iyi bir sivas milliyetçisi olduğunu gayet iyi biliyorum. inşallah yine göndeririz meclise böylesi insanlara sivasın ihtiyacı çok.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı hiko58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() kuzu_58 Şuan
Son Aktivite: 30.12.2013 18:07
Tecrübe Puanı: 579
![]() |
deniz baykal tasviye edilmese partide önemli yerlere gelecekti ama olmadı muhsin yazıcıoğlu,apdullatif şener,den sonra sivas için en çok çalışan bir vekilimiz takdir ediyorum kendisini helal olsun
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kuzu_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|