|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
![]() Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
![]() TCDD, Yargıtay, Hazine, İMKB ve üniversitelerde 1500 kişi istihdam edilecek.
İHLAS SON DAKİKA – AA muhabirinin derlemelerine göre, Kahramanmaraş Elektrik Üretim AŞ, 197 makine bakım onarımcısı, 61 metal işleri teknisyeni, 20 iş makineleri operatörü, 28 proses işçisi, 2 teknik ressam (makine ressamı), 5 bilgisayar teknisyeni, 3 kimya teknisyeni ve 9 motor teknisyeni olmak üzere toplam 325 işçi alacak. Adaylar 30 Aralık tarihine kadar başvurabilecek. TCDD işçi alacak Devlet Demiryolları, 264 işçi, 5 özürlü ve eski hükümlü 1 işçi alacak. Adaylar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinden bilgi alabilecek. Yargıtay’a güvenlikçi Yargıtay Başkanlığı, 2010 KPSS’ye giren ve başvuranlar arasından en yüksek puana sahip 10 katı aday arasından, mülakatla toplam 35 koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Başvurular 2-10 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Adaylar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinden bilgi alabilecek. Üniversitelere taze kan YÖK, Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında 768 araştırma görevlisi alacak. Başvurular, 2 Ocak tarihine kadar Yükseköğretim Kurulu internet sitesindeki ÖYP yerleştirme programı üzerinden yapılacak. Adaylar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinden bilgi alabilecek. Harran ve İstanbul Medeniyet üniversiteleri, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere 80 akademisyen alacak. Hazine uzman alacak Hazine Müsteşarlığı, 10 uzman alacak. Başvurular 20 Ocak tarihine kadar yapılacak. İMKB de sınavla memur, engelli memur ve sekreter alacak. Adaylar 27 Ocak tarihine kadar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] başvurabilecek.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gezgin_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.02.2024 06:14
Tecrübe Puanı: 683
![]() |
![]() devlet isi bana gore deyil isteyen girsin
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Millet devlete sırtını dayamak ister sen tam tersi düşünüyon galiba
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
![]() Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
![]() Bunu diyen mühendis bir arkadaşım vardı. Aynı cümleyi kurdu. Hatta ekledi. Özel sektörde daha hızlı yükselip çok daha fazla kazanırım ben diye.
Daha özel sektörde çalışalı 1 ay olmadı. KPSS'ye hazırlanıp devlet işi aramaya başlamış... Bir musibet bin nasihatten iyidir derler..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
UYAN TÜRKİYE... | abircan | Köşe Yazıları | 104 | 01.11.2010 11:52 |
Bakanlık 1158 Personel Alacak | Cley | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 8 | 13.05.2010 15:41 |
ÜNİVERSİTE PERSONEL ALACAK | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 0 | 01.03.2008 22:28 |