Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
TCDD, Hazine, İMKB ve Üniversiteler Personel Alacak!.. - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.12.2011, 12:06   #1
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 664 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart TCDD, Hazine, İMKB ve Üniversiteler Personel Alacak!..

TCDD, Yargıtay, Hazine, İMKB ve üniversitelerde 1500 kişi istihdam edilecek.

İHLAS SON DAKİKA – AA muhabirinin derlemelerine göre, Kahramanmaraş Elektrik Üretim AŞ, 197 makine bakım onarımcısı, 61 metal işleri teknisyeni, 20 iş makineleri operatörü, 28 proses işçisi, 2 teknik ressam (makine ressamı), 5 bilgisayar teknisyeni, 3 kimya teknisyeni ve 9 motor teknisyeni olmak üzere toplam 325 işçi alacak. Adaylar 30 Aralık tarihine kadar başvurabilecek.

TCDD işçi alacak

Devlet Demiryolları, 264 işçi, 5 özürlü ve eski hükümlü 1 işçi alacak. Adaylar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinden bilgi alabilecek.

Yargıtay’a güvenlikçi

Yargıtay Başkanlığı, 2010 KPSS’ye giren ve başvuranlar arasından en yüksek puana sahip 10 katı aday arasından, mülakatla toplam 35 koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Başvurular 2-10 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Adaylar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinden bilgi alabilecek.

Üniversitelere taze kan

YÖK, Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında 768 araştırma görevlisi alacak. Başvurular, 2 Ocak tarihine kadar Yükseköğretim Kurulu internet sitesindeki ÖYP yerleştirme programı üzerinden yapılacak. Adaylar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinden bilgi alabilecek.

Harran ve İstanbul Medeniyet üniversiteleri, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere 80 akademisyen alacak.

Hazine uzman alacak

Hazine Müsteşarlığı, 10 uzman alacak. Başvurular 20 Ocak tarihine kadar yapılacak.

İMKB de sınavla memur, engelli memur ve sekreter alacak. Adaylar 27 Ocak tarihine kadar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] başvurabilecek.
Alt 26.12.2011, 23:40   #2
gezgin_58
Usta Yiğido
NO AVATAR

gezgin_58 Şuan gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.02.2024 06:14

Tecrübe Puanı: 683 gezgin_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TCDD, Hazine, İMKB ve Üniversiteler Personel Alacak!..

devlet isi bana gore deyil isteyen girsin
gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2011, 01:09   #3
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
gezgin_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
devlet isi bana gore deyil isteyen girsin
Millet devlete sırtını dayamak ister sen tam tersi düşünüyon galiba
Alt 27.12.2011, 08:27   #4
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 664 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bunu diyen mühendis bir arkadaşım vardı. Aynı cümleyi kurdu. Hatta ekledi. Özel sektörde daha hızlı yükselip çok daha fazla kazanırım ben diye.
Daha özel sektörde çalışalı 1 ay olmadı. KPSS'ye hazırlanıp devlet işi aramaya başlamış...

Bir musibet bin nasihatten iyidir derler..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)