|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 720
![]() |
![]() Çok değerli AKP sempatizanı arkadaşlar:
AKP kongresine davet edilen ve konuşma yapan Barzani adına "Türkiye seninle gurur duyuyor" tezahüratı için yorum yapmanızı rica edebilir miyim? Lütfen bir açıklama yapın, çünkü mantığım, aklım, kalbim bunu açıklayamıyor, göremediğim anlayamadığım bir bakış açısı mı var? Yoksa ben harbiden kafayı mı sıyırdım? |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() nene-hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.06.2013 10:16
Tecrübe Puanı: 490
![]() |
![]() Yok arkadaşım kafayı sıyırmadınız. Önce siyasi tarih ve bilgi açısından bakalım olaya;
AKP SİYASETİ NEDEN BARZANİ İLE GURUR DUYUYOR, BİLİYOR MUSUNUZ? Anadolu'da Cumhuriyetimize karşı isyan çıkaranların hepsi Iraklı Kürt Halid-i Bağdadi'nin müritleridir. Koçgiri isyanı dahi Bağdadi'nin müritleri olan Seyit Abdulkadir ile Emin Ali Bedirhan tarafından çıkarılmıştır. Barzani'nin dedesi Şeyh Abdüsselam ile Şeyh Ahmed, Halid-i Bağdadi'nin halifeleridir. Anadolu'da çıkarılan ilk isyan 1846 Bedirhan isyanından başlayınız, 1880 Şeyh Ubeydullah isyanı, ardından kurulan Kürt Teali Cemiyeti ve diğerlerinin başında, ardından çıkarılan başta Şeyh Said isyanından Ağrı isyanına kadar, hepsinin başında Bağdadi'nin müritleri vardır. Barzani bir Bağdadi mürididir, bizim Başbakan Erdoğan da bir Bağdadi mürididir, tıpkı Cumhurbaşkanı Gül gibi, tıpkı Bülent Arınç. gibi. Tehlikenin farkındayız, ancak ne kadar ağır ve yakın olduğunun da farkında mıyız? Çok uzun olduğu için buraya almadım.Ama AKP siyaseti ardındaki 150 yıllık ihanet adlı makaleyi bulup okursanız bazı noktaları çok net olarak görmek mümkün. Gelelim halkın yaptığına; bunun mantığını ben stockholm sendromu diye düşünmüştüm. Bugün bir yazıda benim gibi düşünenlerin az olmadığını da gördüm. Bu sendrom nedir? Bilmeyenler için onu da yazalım. Bu sendrom kendisini rehin alan kişiye rehinenin duyduğu hayranlık. Akp hükümeti dini kullanarak geldi. İnsanlar dindar insanlardan zarar gelmeyeceğini düşündüler ve doğal olarak ta her yapılanı vardır bir hayır diyerek sorgulamak gereği bile duymadılar. AKP den seçilen milletvekillerine bakarsanız ; hiç biri itiraz etmez kaldır parmak indir parmak için ordalar. Etmeye kalkanlar da bir biçimde tasfiye edilir. Ben o kongrede yaşananları açıkçası müthiş bir cehalet örneği olarak görüyorum. Zira kimse neyin ne olduğunu bilmiyor. Kime ne için bağırdıklarının bile farkında olduklarını düşünmüyorum. Gerçekten çok üzüldüm ve bu kadar cehalet bu ülkeye yakışmıyor be:(
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı nene-hatun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 720
![]() |
![]() Şimdi bakıyorum, Başbakan için yapıldı, yanlış anlama var deniyor, haklı olabilirler...
AKP kongresinde ne işi var peki bu dananın? |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() nene-hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.06.2013 10:16
Tecrübe Puanı: 490
![]() |
![]() Alıntı:
Dizi dizi şehit cenazeleri gelirken, dağlıca baskınından sonra operasyon için "benim topraklarıma girerseniz bunu savaş nedeni sayarım" diyen ,pkk dostu dananın orada işi ne?
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı nene-hatun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Barzani kürsüye cıktığı anda Tayyip Erdoğan kıyafetini değişip salona tekrar döndü.Çakışma oldu. Alkış ve tezahürat başbakanaydı. Art niyetli kişilerin bunu koz olarak kullanacakları aşikar iken daha dikkatli olunmalıydı.
Barzaniyi adam yerine koyup kongreye çağırmaları büyük hataydı. Bundan dolayı kongreye temsilci göndermeyen MHP yi kutlarım. Barzani gibi köpeklere yüz verildikçe şehit vermeye devam ederiz.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Cley'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() bozkurt06 Şuan
![]() Son Aktivite: 18.04.2015 10:41
Tecrübe Puanı: 491
![]() |
![]() Bu nasıl bir davranıştır yahu sen o sereften yoksun köpeği oraya çağırırken hiç mi şehitlerini düşünmedin. birde kürsiye çıkarmış adam yerine koymuş dinlemişler.
savunulacak bir yanını göremiyorum bu davranışı ile akepenin. Alkış ve tezahürata gelince eğer barzaniye yapıldı ise bunu yapanlara allahım tez vakitte evlat acısının bin mislini verir inşallah ki tayyip efendiye yapıldı diyorsanız orada olanların zamansız aptalca davranışı derim. yandaş olmayan kendilerine yalakalık yapmayan gazeteleride almadılar o haber nasıl çıktı oradan oda düşündürücü.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bozkurt06'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() RTE gömlek değiştire değiştire alışkanlık haline getirdi sanırım. Normal karşılıyorum artık ben.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#8 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() 58MUAMMER58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2016 18:11
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() türkiye seninle gurur duyuyor diye bağıran yalaka satılmış paralı amigolar eğer gerçekten bu millet barzaniyle bu çakalla gurur duyyorsa çıksında sivasda şöyle bitur atsın yada pkk olmayan başka şehirde gezebilirmi ?barzaniyle gurur duyanlar aynızamanda pkk ilede gurur duyan pkkyı meşrulaştıran kendini insan sanan adam sanan müslüman sanan zavallı yaratıklardır bu kesimlerde gururun g sini müslümanlığın m sini türklüğün t sini bulamazsınız yazıkki böyle yaratıklarla aynı ülkede yaşıyor aynı havayı teneffüs ediyoruz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() kuzu_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.12.2013 18:07
Tecrübe Puanı: 526
![]() |
![]() suriyede esadın yıkılacak olması yapılacak demokratik seçimler sonunda sünni vede türkmenlerin ülkeyi yöneteceği zaman
pkk nın tek sığınacağı liman olarak görünen kuzey ırakın bölgesel yönetimini yanına çekme tezahülünün bir parçasıdır barzaninin kongreye davet edibilme sebebi birde herkesin herşeye eleştireceği bir dayanağı var iranlı ,ırakla,suriyeyle,israille kötü oluyorsun pkk yüzünden komşularımızla düşman oluyoruz deniliyor bunlarla iletişime geçip elimizi güçlendirelim diyorsun vatan haini oluyorsun artık herkes şunu bilsinki barzani eski çapulcu barzani değil adama mahkumsun biryerde içinden yüzüne tükürmek geçsede ülke menfaati için ana kuzuları için bazende yüzüne sahte gülücükler atacaksın yeterki terör bitsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() 58MUAMMER58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2016 18:11
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() filistinlilerin hakkını savunmak için israille iyi geçinmeliyiz onlar yardım gemisindeki masum insanları katletsinler
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58MUAMMER58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
UYAN TÜRKİYE... | abircan | Köşe Yazıları | 104 | 01.11.2010 11:52 |
12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | Nikbin | Arşiv | 772 | 11.09.2010 17:40 |
TÜRKİYE KUPASINI KİM KALDIRIR? | Klimasuyu | Anketler | 56 | 17.05.2009 23:05 |
CUMHURİYET TARİHİ EKONOMİ KRONOLOJİSİ | WåñTêd_øØ7 | Arşiv | 3 | 19.06.2008 19:54 |
TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR Norveç 1-2 TÜRKİYE | arikarinkuchi | Milli Takım | 7 | 18.11.2007 20:04 |