Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Türkiye seninle gurur duyuyor” tezahüratı yapıldı Barzani’ye! - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.10.2012, 12:38   #1
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 720 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Türkiye seninle gurur duyuyor” tezahüratı yapıldı Barzani’ye!

Çok değerli AKP sempatizanı arkadaşlar:

AKP kongresine davet edilen ve konuşma yapan Barzani adına "Türkiye seninle gurur duyuyor" tezahüratı için yorum yapmanızı rica edebilir miyim?

Lütfen bir açıklama yapın, çünkü mantığım, aklım, kalbim bunu açıklayamıyor, göremediğim anlayamadığım bir bakış açısı mı var?

Yoksa ben harbiden kafayı mı sıyırdım?
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.10.2012, 12:55   #2
nene-hatun
Tecrübeli Yiğido

nene-hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nene-hatun Şuan nene-hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.06.2013 10:16

Tecrübe Puanı: 490 nene-hatun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Türkiye seninle gurur duyuyor” tezahüratı yapıldı Barzani’ye!

Yok arkadaşım kafayı sıyırmadınız. Önce siyasi tarih ve bilgi açısından bakalım olaya;
AKP SİYASETİ NEDEN BARZANİ İLE GURUR DUYUYOR, BİLİYOR MUSUNUZ?

Anadolu'da Cumhuriyetimize karşı isyan çıkaranların hepsi Iraklı Kürt Halid-i Bağdadi'nin müritleridir. Koçgiri isyanı dahi Bağdadi'nin müritleri olan Seyit Abdulkadir ile Emin Ali Bedirhan tarafından çıkarılmıştır.

Barzani'nin dedesi Şeyh Abdüsselam ile Şeyh Ahmed, Halid-i Bağdadi'nin halifeleridir. Anadolu'da çıkarılan ilk isyan 1846 Bedirhan isyanından başlayınız, 1880 Şeyh Ubeydullah isyanı, ardından kurulan Kürt Teali Cemiyeti ve diğerlerinin başında, ardından çıkarılan başta Şeyh Said isyanından Ağrı isyanına kadar, hepsinin başında Bağdadi'nin müritleri vardır.

Barzani bir Bağdadi mürididir, bizim Başbakan Erdoğan da bir Bağdadi mürididir, tıpkı Cumhurbaşkanı Gül gibi, tıpkı Bülent Arınç. gibi.

Tehlikenin farkındayız, ancak ne kadar ağır ve yakın olduğunun da farkında mıyız?

Çok uzun olduğu için buraya almadım.Ama AKP siyaseti ardındaki 150 yıllık ihanet adlı makaleyi bulup okursanız bazı noktaları çok net olarak görmek mümkün.

Gelelim halkın yaptığına; bunun mantığını ben stockholm sendromu diye düşünmüştüm. Bugün bir yazıda benim gibi düşünenlerin az olmadığını da gördüm. Bu sendrom nedir? Bilmeyenler için onu da yazalım. Bu sendrom kendisini rehin alan kişiye rehinenin duyduğu hayranlık.

Akp hükümeti dini kullanarak geldi. İnsanlar dindar insanlardan zarar gelmeyeceğini düşündüler ve doğal olarak ta her yapılanı vardır bir hayır diyerek sorgulamak gereği bile duymadılar. AKP den seçilen milletvekillerine bakarsanız ; hiç biri itiraz etmez kaldır parmak indir parmak için ordalar. Etmeye kalkanlar da bir biçimde tasfiye edilir. Ben o kongrede yaşananları açıkçası müthiş bir cehalet örneği olarak görüyorum. Zira kimse neyin ne olduğunu bilmiyor. Kime ne için bağırdıklarının bile farkında olduklarını düşünmüyorum.
Gerçekten çok üzüldüm ve bu kadar cehalet bu ülkeye yakışmıyor be:(
Alt 02.10.2012, 13:58   #3
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 720 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şimdi bakıyorum, Başbakan için yapıldı, yanlış anlama var deniyor, haklı olabilirler...
AKP kongresinde ne işi var peki bu dananın?
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.10.2012, 14:10   #4
nene-hatun
Tecrübeli Yiğido

nene-hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nene-hatun Şuan nene-hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.06.2013 10:16

Tecrübe Puanı: 490 nene-hatun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şimdi bakıyorum, Başbakan için yapıldı, yanlış anlama var deniyor, haklı olabilirler...
AKP kongresinde ne işi var peki bu dananın?
Bu kadar tepki aldıktan sonra böyle söylemeleri doğal. Ama velev ki başbakan için söylendi ve yanlış anlaşılma olduğunu kabul edelim. Bakın ne güzel sormuşsunuz: bu dananın senin kongrende işi ne?

Dizi dizi şehit cenazeleri gelirken, dağlıca baskınından sonra operasyon için "benim topraklarıma girerseniz bunu savaş nedeni sayarım" diyen ,pkk dostu dananın orada işi ne?
Alt 02.10.2012, 16:42   #5
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Barzani kürsüye cıktığı anda Tayyip Erdoğan kıyafetini değişip salona tekrar döndü.Çakışma oldu. Alkış ve tezahürat başbakanaydı. Art niyetli kişilerin bunu koz olarak kullanacakları aşikar iken daha dikkatli olunmalıydı.
Barzaniyi adam yerine koyup kongreye çağırmaları büyük hataydı. Bundan dolayı kongreye temsilci göndermeyen MHP yi kutlarım.
Barzani gibi köpeklere yüz verildikçe şehit vermeye devam ederiz.
Alt 02.10.2012, 17:38   #6
bozkurt06
Tecrübeli Yiğido

bozkurt06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bozkurt06 Şuan bozkurt06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.04.2015 10:41

Tecrübe Puanı: 491 bozkurt06 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu nasıl bir davranıştır yahu sen o sereften yoksun köpeği oraya çağırırken hiç mi şehitlerini düşünmedin. birde kürsiye çıkarmış adam yerine koymuş dinlemişler.
savunulacak bir yanını göremiyorum bu davranışı ile akepenin.
Alkış ve tezahürata gelince eğer barzaniye yapıldı ise bunu yapanlara allahım tez vakitte evlat acısının bin mislini verir inşallah ki tayyip efendiye yapıldı diyorsanız orada olanların zamansız aptalca davranışı derim.

yandaş olmayan kendilerine yalakalık yapmayan gazeteleride almadılar o haber nasıl çıktı oradan oda düşündürücü.
Alt 02.10.2012, 18:11   #7
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

RTE gömlek değiştire değiştire alışkanlık haline getirdi sanırım. Normal karşılıyorum artık ben.
Alt 02.10.2012, 21:11   #8
58MUAMMER58
Yasaklı
NO AVATAR

58MUAMMER58 Şuan 58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2016 18:11

Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

türkiye seninle gurur duyuyor diye bağıran yalaka satılmış paralı amigolar eğer gerçekten bu millet barzaniyle bu çakalla gurur duyyorsa çıksında sivasda şöyle bitur atsın yada pkk olmayan başka şehirde gezebilirmi ?barzaniyle gurur duyanlar aynızamanda pkk ilede gurur duyan pkkyı meşrulaştıran kendini insan sanan adam sanan müslüman sanan zavallı yaratıklardır bu kesimlerde gururun g sini müslümanlığın m sini türklüğün t sini bulamazsınız yazıkki böyle yaratıklarla aynı ülkede yaşıyor aynı havayı teneffüs ediyoruz
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2012, 11:51   #9
kuzu_58
Yiğido
NO AVATAR

kuzu_58 Şuan kuzu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.12.2013 18:07

Tecrübe Puanı: 526 kuzu_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

suriyede esadın yıkılacak olması yapılacak demokratik seçimler sonunda sünni vede türkmenlerin ülkeyi yöneteceği zaman
pkk nın tek sığınacağı liman olarak görünen kuzey ırakın bölgesel yönetimini yanına çekme tezahülünün bir parçasıdır barzaninin kongreye davet edibilme sebebi
birde herkesin herşeye eleştireceği bir dayanağı var iranlı ,ırakla,suriyeyle,israille kötü oluyorsun pkk yüzünden komşularımızla düşman oluyoruz deniliyor
bunlarla iletişime geçip elimizi güçlendirelim diyorsun vatan haini oluyorsun artık herkes şunu bilsinki barzani eski çapulcu barzani değil
adama mahkumsun biryerde içinden yüzüne tükürmek geçsede ülke menfaati için ana kuzuları için bazende yüzüne sahte gülücükler atacaksın
yeterki terör bitsin
kuzu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2012, 14:09   #10
58MUAMMER58
Yasaklı
NO AVATAR

58MUAMMER58 Şuan 58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2016 18:11

Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

filistinlilerin hakkını savunmak için israille iyi geçinmeliyiz onlar yardım gemisindeki masum insanları katletsinler pkkyı kontrol etmek için kuzey ıraklı yöneticilerle iyigeçinmeliyiz pkkya yaptıkları yardımı kessinler diye israili abdyi kırmamak için iranla kötü geçinmeliyiz kurulacak yeni suriye hükümetiyle pkk konusunda anlaşmak için mualiflerle iyi geçinmeliyiz ormanı geçene kadar dünkü ayılara dayı demeliyiz değilmi?çakala istediğin kadar aslan postu giydir sen ormanın kralısın de çakal yine çakaldır yine çakaldır tıpkı barzani gibi talabani gibi değişen bişey olmaz busürede bizlerde daha çok şehit cenazesi kaldırırız hergün kaldırdığımız gibi
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 58MUAMMER58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)