Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Okuma Kampanyası - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.03.2013, 11:25   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 943 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Okuma Kampanyası

Sivas'ta O'nu (Sas) Okuyor' Kitap Okuma Kampanyası Başlatıldı.

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve Sivas Eğitimciler Derneği işbirliği ile 'Sivas, O'nu (sas) Okuyor' kitap okuma kampanyası başlatıldı.

Kampanya için Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Müftü Yusuf Şahin ve Sivas Eğitimciler Derneği Başkanı Murat Türkyılmaz, müftülükte bir araya gelerek protokol imzaladı. Sivas Eğitimciler Derneği Başkanı Murat Türkyılmaz, yarışmanın amacının, Sivas genelindeki orta ortaöğretim okullarındaki öğrencilerin dikkatlerini kitaba çekmek ve okuma alışkanlığı kazandırmak, yetişkinler de dahil olmak üzere Sivas halkının ve üniversite öğrencilerinin kitap okumaya ilgisini artırmak olduğunu kaydetti.

Türkyılmaz, ayrıca, değerler eğitimi kapsamında, örnek şahsiyetlerin örnek davranışlarını tanıtmak, kendini güven duygusunu geliştirmek, okulunu ve kendini temsil edebilme gücünü kazandırmayı da amaçladıklarını dile getirerek, 'Sivas, O'nu (sas) Okuyor' yarışması kapsamında belirlenen ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i (sas) anlatan kitapları okumaya herkesi davet etti.

Sivas Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ise yarışma ile toplumda ve özellikle de öğrenciler arasında kitap okuma alışkanlığının kazandırılacağını dile getirdi. Son olarak söz alan Müftü Yusuf Şahin ise Peygamber Efendimiz'in (sas) hayatının bu yarışma yardımıyla daha iyi öğrenileceğini ifade ederek, Milli Eğitim Müdürü Akpınar'a ve Eğitimciler Derneği Başkanı Murat Türkyılmaz'a teşekkür etti. Konuşmaların ardından protokol imzalandı. Proje kapsamında, 10 bin kişinin kitap okuması hedefleniyor.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)