|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas İmam Hatipliler Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere katkı amaçlı düzenlenen, hayır kermesi Atatürk caddesinde açıldı. Kermesin açılış törenine, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, İl Müftüsü Yusuf Şahin, AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve esnaflar katıldı. Hayır Kermesi, İl Müftüsü Yusuf Şahin'in duaları ile açıldı. Açılış sonrası katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Kermesin, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine destek için yapıldığını belirten Sivas İmam Hatipliler Derneği Genel Sekreteri Recep Alim, “ihtiyaç sahibi 350’ye yakın öğrenciye hizmet veriyoruz. Bu hizmetlerin aksamaması için yönetim olarak gece gündüz çalışıyoruz. Kermesimize el emeği, göz nuru hazırlanan çeyiz eşyaları ile, konfeksiyon ve kaliteli marka ürünleri ile destek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dedi Kermes’te, tüm giyim eşyasından çeyiz eşyasına, yiyecekten içeceğe, satışların uygun fiyatlarda olduğu bildirildi. Sivas merkez Atatürk caddesinde açılan Kermesin bir hafta süreceği öğrenildi. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 | |
Yiğido
![]() ![]() forklift Şuan
![]() Son Aktivite: 11.02.2016 16:14
Tecrübe Puanı: 564
![]() |
![]() Alıntı:
Zamanı olanın muhakkak gitmesini isterim.hele bir pantolonları vardı param olsa alırdım 99 liralık pantol 25 liraydı ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı forklift'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() izmirliyigido Şuan
![]() Son Aktivite: 18.12.2014 08:59
Tecrübe Puanı: 760
![]() |
![]() Bence vakit yaratılıp gidilmesi lazım. Hem emeği geçenlere teşekkür olur, hemde katkı sağlamış olunur. Mutlaka az yada çok alışveriş yapılmalı. Geliri, ihtiyacı olanlara gidecek bir davranış bu.
Emeği geçen herkese ve Recep beye teşekkür ediyorum.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar izmirliyigido'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() Kayapa Şuan
![]() Son Aktivite: 10.10.2014 19:51
Tecrübe Puanı: 460
![]() |
![]() Doğan Ürgüp ve Burhanettin Kuru bak ne güzel şöyle bir araya gelin seçimden sonra aynı kaderi yaşayınca kanka olursunuz
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|