|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Belediyesi tarafından Sıcak Çermik'te organize edilen Çamlıca ve Sefa Oteli'nin yeni yüzünün tanıtım etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler çerçevesinde Esentepe, Uzuntepe, Kümbet, Kaleardı, Mısmılırmak ve Mevlana Mahallesinde ikamet eden hanımlar belediyenin organizasyonuyla çermiği gezme imkanı buldular. Yoğun bir katılımın gözlendiği etkinlikler çerçevesinde hanımlara oteller ve barakalar gezdirildi. Hanımlar özellikle yeni yapılan havuzları ve Türk hamamını görme şansı buldular. Hanımlar Türk hamamına yoğun ilgi gösterirken, fotoğrafını çekmeyi de ihmal etmediler. Etkinlik çerçevesinde Hanımlar Kültür Merkezi görevlisi Derya Demir Karadağ ve Hanımlar Kültür Merkezi Yenişehir Şubesi Sorumlusu Esin Yıldırım katılımcı hanımlara Sivas Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları ve hizmetleri anlattı. Etkinliğe katılanlar belediyenin yaptırdığı tesisleri çok beğendiklerini ifade ettiler. Sıcak Çermik'i Mevlana mahallesinden toplam 370 kişi ziyaret ederken, tesiste 1 haftada yaklaşık 1500 kişi ağırlandı |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 19:19
Tecrübe Puanı: 765
![]() |
![]() Bu Misafirler Oy olarak geri dönecektir
![]()
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1294
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zaten amaç da o..
Sivas'ın mahallesi dışına çıkmamış kadınlarına turizm ve konaklama konusunda hiç görmemiş kişilerini ordaki iki restore edilmiş otel ile gölerini boyayıp oy kapmak istiyorlar..mesele bu kadar basit!
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Başka Kaplıca veya Termal Tesisleri görmeyenler Bu yapılanları yeterli görür ben gördüm gezdim Balıkesir,Bursa ve Yalova termal Kaplıcalarını gezdim Ne kadar güzel tesis ve konaklama olanaklarına sahip olduklarını bizzat gördüm bunları görünce Çermikle kıyasladım ve üzüldüm o zamanlar şimdi ise yapılmış ama yeterli değil.
![]() |
#5 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() AĞAOĞULLARI Şuan
![]() Son Aktivite: 08.11.2017 13:02
Tecrübe Puanı: 589
![]() |
![]() SİVASTA BULUNAN BALIKLI KAPLICASI, SICAK ÇERMİK KAPLICASI VE SOĞUK ÇERMİK KAPLICALARI İSTENİLEN ŞEKLE SOKULSA SİVAS TURİZİM CENNETİ OLURDU. SİVAS İÇİN BU KAPLICALAR ÇOK ÖNEM TAŞIMAKTADIR. BAŞKA YERLERİ GÖRENLER BURALARI İPTİDAİ GÖRÜYOR. ŞİMDİYE KADAR YAPILANLAR MAALESEF GÖZ DOLDURMUYOR. BU KAPLICALARIN YURTDIŞI DEĞİL YURT İÇİ TANITIMLARI DAHİ YAPILMIYOR.
BEN KANGAL BALIKLI KAPLICAYI 1955 -56 YILLARINDAN TANIRIM BUGÜNE GELİNDİĞİNDE ÇOK FAZLA BİR ŞEY YOK. ORAYA GİDEN TEDAVİSİ İÇİN GİDİYOR PARA HARCAMAYA GİDİYOR PARA HARCAYACAK YER DAHİ YOK. KANGAL A MI GİTSİN, ÇETİNKAYAYA MI GİTSİN .GÖNÜLLERE HUZUR VE RAHATLIK VERECEK BİR ORTAM YAPILMALIDIR. SICAK CERMİK KAPLICASINI VE SOĞUK ÇERMİK KAPLICASINI VE KANGAL BALIKLI KAPLICASINI SİVAS BELEDİYESİ TANITMAK İÇİN KOMŞU İLLERİN BELEDİYELERİYLE ANLAŞARAK ÜCRETSİZ SERVİS KOYACAK HALKA BU KAPLICALARI TANITACAK SEVDİRECEK . ÖNCE YATIRIM YAPACAKSIN SONRA TOPLAYACAKSIN. SİVASTA MAHALLESİNDEN ÇIKMAMIŞ MAHALLELİNİN TANITIMIYLA OLMAZ. AĞAOĞULLARI . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 14:31
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
![]() İki ton odun kömürle alınan oydan farkı yok, aynı zihniyet işte...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() yine zorrrrrrrlarına gitmiş birilerinin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() etzel1967 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.06.2015 14:35
Tecrübe Puanı: 628
![]() |
![]() sıcak çermiğin bu derece güdük kalmasında sorumluluğun tamamını belediyelere yüklemek çok insaflı bir yaklaşım gibi gelmiyor bana...makro bazda planlama gerektiren bir konuda, sivaslı tüm yerel yöneticiler, siyasetçiler, millet vekilleri ve iş adamları da bir o kadar sorumludur bundan...belediyenin hizmtlerini ben de yetersiz buluyorum ama sırf belediyeye vurmak için yılların problemini sadece bu belediyeye yüklemek doğru değil...bir de kafalarımızdaki prangaları kırarak, kim yaparsa yapsın iyi yapılana "iyi " demeyi becerme erdemini gösterebilsek...ama partizan kafalardan bunu beklemek mümkün değil...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Niye Zorumuza gitsin abi Sivasa Yapılan Hizmeti Görürüz Ama Oy için yapılan şeyleride görürüz zaten seçen biziz Doğan Ürgübü Çoğuda pişman oldu Muhsin Yazıcıoğlu O Helikopter kazasında Kaybetmeseydik Seçilirmiydi bunuda düşünmek lazım.
![]() |
#10 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1294
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|