|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivaslılar "Sivas'lılar gecesinde" biraraya geliyor.ASİB Avrupa'da yaşayan Sivas'lıların,birlik ve beraberliğinin pekişmesi,gurbette yaşayan hemşehrilerimizin tanışıp kaynaşması için muhteşem bir gecenin organizasyonuna imza atıyor. Geceye Yurtseven kardeşlerin yanı sıra birçok sanatçı,tiyatro gurubu ve halk oyunları ekibimiz katılıyor,gecenin önemine binaen ASİB Başkanı Rüştü Elmas şunları söyledi;"Bizler ülkemizden ve güzel ilimizden çok uzaklarda gurbet ellerde iş ve aş mücadelesi için Avrupa'nın değişik yerlerine dağılmış Sivas'lılar olarak birliğimizle,bütünlüğümüzle Sivas'ı burada yaşıyor ve yaşatmaya çalışıyoruz,bu yolda asla yalnız kalmadık çünkü Dünya'nın neresinde olursa olsun bir Sivas'lı,Sivas lafını duyunca dikkat kesiliyor ve onun için akan sular duruyor,işte böyle bir gecenin hazırlanmasına bizi teşvik edende bu özverili Sivas aşkı oldu,gecemize tüm saygıdeğer hemşehrilerimizi bekliyoruz." Gecenin bir diğer özelliğide menüde Sivas mutfağının eşsiz yemeklerinin olması,mutfağımızdan muhteşem yemekler eşliğinde,gösterilere tanıklık edecek ve bol bol Sivas sohbeti yapabileceksiniz. SİVAS'LILAR GECESİNE DAVETLİSİNİZ. Adres:BEYAZSARAY Burgweg 16-22.44145 Dortmund İNFO 0231-83 90 352/0160-974 20 582/0177-349 22 23/0179-77 93 790 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2013 12:50
Tecrübe Puanı: 768
![]() ![]() |
![]() Bu çalışmaları organize edenleri,
emeği geçenleri tek tek tebrik ediyorum. Takdir edilecek ve saygı duyululacak bir çalışma. Aaahhh... ah... İmkanım olsa da gelsem ve o menüden nasibimi alsam ![]() Hele bir de ''Gardaş Sen Sivasın Neresindensin'' şiirini kürsüden bir okusam... Ama nerdeee... Ne imkanım el verir ne de uçak bileti gönderirler ![]() Rüştüüüüü, Gardaş eğer uçak biletimi gönderirsen varya vallah senin tabağındakilere dokunmam gardaş, hemşo sözü ![]()
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 768
![]() |
![]() Organizasyon Çok Güzel Şimdiden Avrupadaki Hemşehrilerimize İyi Eğlenceler
Milisef ben gelemiyorum Ancak İstanbul'dada bunun gibi Bir Organizasyon olursa Gitmemem için hiç bir sebep yok İstanbuldada Yapılır umarım.
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() masum Şuan
![]() Son Aktivite: 14.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 656
![]() ![]() |
![]() abi istanbuldaki sivaslılar olarak onuda biz tertip etsek olmazmı bi kaç firmada ayarlarız sponsor olarak. lütfeeennn
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 839
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivaslılar Gecesinde orada olup yazmış olduğum altı adet birbirinden farklı Sivas kokan şiirlerimi,Sivasspor için yazdığım şiir,Sivasspor marşı ve Sivasspor için sloganlarımı oradaki hemşerilerime okuyup paylaşmayı, bestelenen altı adet eserimin cd.sini getirip dinletmeyi çok isterdim. Sivas'lı bayan şair olarak Sivas'ımı orada temsil edip, burcu burcu koklatmayı çok isterdim. Yeni çıkan İçerisinde altı adet şiirimin bestelendiği EFSANE adlı şiir kitabımı sizlere armağan etmmeyi çomk isterdim.Onur duyardım.Ama işte malum memur emeklisiyim,ekonomik olarak gelmem zor üzgünüm.Ama o gün bütün yüreğim ,aklım hep orada ve sizlerle olacak.
Böylesine bence çok anlamlı olan bir etkinliği gerçekleştirdiğiniz için sizi canı gönülden kutluyorum.Keşke aranızda olabilseydim. Sizlere ve Tüm hemşerilerimize kucak dolusu Sivas'tan selamlar ve saygılarımla... Bu organizasyıonda emeği geçen ve destek olan herkese Sivas'lı olarak teşekkür etmeyi borç bilirim.Sağolsunlar. KUTLUYORUM...... İşte Sivas'lı olmak budur. Her zaman el ele, yürek yüreğe olmak, tek yumruk olmak ne güzel.Sivas'lı olmaktan herzaman gurur duyuyorum ve sonsuza kadarda gurur duyacağım. Bedenim solana kadar da Sivas'ımı ve Sivassporumu tüm dünyaya burcu burcu koklatmak, tanıtmak için makale ve şiirlerimi yazmaya devam edeceğim. Sağolun Rüştü bey gardaşım sağolun.. .SİZİ VE EMEĞİ GEÇEN HERKESİ ALKIŞLIYORUM.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RaZZcE Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2011 12:17
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2007
Tecrübe Puanı: 784
![]() ![]() ![]() |
![]() ins. o gün gelecegim
![]() ![]() cok güzel olucagina inaniyorum
![]() |
#7 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yurt dışında yaşayan hemşerilerimizin kimliklerinden uzaklaşmaması, nesillerin asimile olmaması için birlik ve beraberlik duygusunun her zaman diri tutulması gerekiyor. Bu tür moral geceleri de hemşerilerimiz için hem kaynaşma hemde yeni organizasyonlar için tanışma toplantıları halini alması bakımından çok önemli. Asib yönetimini bu güzel organizasyonu için kutluyorum. Geceye destek verenleri tebrik ediyorum. İyi niyetimiz sizinle ...
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() cok güzel bir organizasyon düsünülmüs
güzel ve eglenceli gececeginden eminim orda olmayi cok isterdim ama maaaleseeff cok uzak sizlere iyi eglenceler dilerim emegi gecen herkese cok tesekkür ederim
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4546
![]() |
![]() Bu büyük organizasyonu tertipleyen düzenleyenleri ayrı ayrı kutlarım birlik ve beraberliğimizin büyük kitlelere ulaşması ne kadar güzel bir olay sivasımıza katacağı maddi ve manevi değerlerde ayrı tabi bu geceyi düzenleyenlerin emeklerine sağlık sağolsunlar var olsunlar şimdiden hayırlı uğurlu olsun
![]() |
#10 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kangalli58yasin Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2013 16:37
Tecrübe Puanı: 750
![]() |
![]() Bu geceyi düzenleyenlerin hepsinin elline saglik !!!
Gelemeyenler icin : DARISI SIZIN BASINIZA !! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|