|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Ayhan Yıldırmaz, yağlı boya ve mozaik çalışmalarından oluşan eserlerini sokak sergisinde beğeniye sundu. Araç trafiğine kapalı olan Bankalar Caddesi΄ndeki serginin açılışını Vali Yardımcısı Zafer Ataman yaptı. Genç sanatçıyı çalışmalarından dolayı kutlayan Ataman, kültür kenti Sivas΄ta bu tür etkinliklerin hayata geçirilmesinin önemli olduğunu söyledi. Yıldırmaz da, kentte daha çok insana ulaşabilmek için sergisini sokakta açmayı tercih ettiğini belirterek, 1 gün süreyle açık kalacak sergide yağlı boya ve mozaik çalışmasından oluşan 42 eserinin yer aldığını belirtti. Kentte ikinci kez sokak sergisi açtığını kaydeden Yıldırmaz, ΄΄Dört duvar arasında yaptığım resimlerimi halkın görmesini istedim. Geçen yılki sergimde güzel tepkiler almıştım. İnsan hayatında sanatın yeri çok önemli. Halkın ilgisi, beğenisini görmek hoşuma gidiyor΄΄ dedi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bencede güzel bir etkinlik olmuş Üniversiteli arkadaşımız güzel bir olaya imza atmış kendisini tebrik ediyorum ve bu tür değişik faaliyetlerin artarak sürmesini diliyorum.
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4553
![]() |
![]() Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Ayhan Yıldırmaz, yağlı boya ve mozaik çalışmalarından oluşan eserlerini sokak sergisinde beğeniye sunması sivasımızın sanat severleri tarfından mutlaka beğeniyle izlendiğini tahmin ediyorum ve bu genc yeteneğimize başarılar diliyorum
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|