|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malzemeler:
1kg taze fasulye 2 su bardağı su 1/2 su bardağı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı toz şeker 1 su bardağı domates 200gr orta boy soğan Hazirlanmasi: Taze fasulyeleri yıkayın. Her iki ucunu da kesin. Ucunu keserken yan tarafından sıyırtarak kılçığını temizleyin. Yıkayın süzgece alın. Soğanları ince ince doğrayın. Tencereye zeytinyağını koyup soğanlar pembeleşene kadar kavurun. İçine ayıkladığınız fasulyeleri koyun kısık ateşte fasulyeler suyunu salıp, çekene kadar 10-15 dakika kavurun. Bir su bardağı domatesleri koyun 10 dakika kavurun. Toz şeker, tuz, 2 bardak suyu ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte 1 saat kadar pişirin. Yemek pişince kapağını aralayarak soğutun.(Kuruması ve kararmaması için) Servis tabağına alın üzerini dereotu limonla süsleyin.
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|