Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.02.2009, 03:32   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 937 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart STSO Seçimi Yarın

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası, meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerini yarın yapacak.

TSO’da uzun süredir devam eden seçim öncesi çalışmaların ardından seçim yarın gerçekleştirilecek. Meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinde yaklaşık 4 bin üye oy kullanacak. Selçuk İlköğretim Okulu’nda yarın yapılacak olan seçimlerde oy kullanma işlemi sabah 09.00’da başlayacak olurken, oy kullanma işlemi saat 17.00’de sona erecek.

71 meclis üyesi, 24 meslek grubundan 166 meslek komitesi üyesinin seçileceği Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri’ne katılımın fazla olması bekleniyor. Seçimler öncesinde meslek komiteleri ve meslek grupları seçimlerde oy kullanacak. Meslek gruplarındaki üyelere yönelik kapsamlı bir çalışma sürdürürken, yarın yapılacak seçimler sonrasında meclis üyeleri ve meslek komitesi üyeleri belirlenecek. Ulu Camii karşısında yarın saat 09.00’da başlayacak seçimler akşam 17.00’ye kadar devam edecek. Meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinin sonuçları 9 Şubat Pazartesi günü açıklanacak. Sonuçlar Ticaret ve Sanayi Odası binasında ilan edilecek. 10 Şubat’ta ise seçim sonuçlarına karşı itiraz dilekçeleri saat 17.00’şe kadar İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na verilecek.

11 Şubat’ta seçimlere itiraz edenlerin karşı itirazları İl Seçim Kurulu Başkanlığı’na mesai saatine kadar ulaştırılabilecek. 12 Şubat’ta itirazlar İl Seçim Kurulu’nca incelenerek karara bağlanacak. 13 Şubat tarihinde ise seçim sonuçları kesinleştirilerek Ticaret ve Sanayi Odası binasında ilan edilecek. 14 Şubat’ta ise Ticaret ve Sanayi Odası meclisine seçilen tüzel kişi ise meclis üyeliğinde tüzel kişiyi temsil edecek gerçek kişinin isminin TSO Başkanlığı’na bildirilecek ve aynı gün saat 17.15’te bu isimler İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na ulaştırılacak. Daha sonra 15 Şubat Pazar günü seçilen TSO meclis üyeleri tarafından yönetim kurulu üyeleri ve başkanı, genel kurul delegesi ve disiplin kurulu üyeleri seçimi sabah 09.00’dan akşam 17.00’ye kadar TSO binasında yapılacaktır. 16 Şubat’ta Yönetim kurulu üyeleri ve başkanı, genel kurul delegesi ve disiplin kurulu üyeleri seçim sonuçlarının TSO binasında ilanının ardından, seçim sonuçlarına karşı itiraz dilekçeleri 17 Şubat günü saat 17.00’ye kadar İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na verilecek.

18 Şubat tarihinde itiraz üzerine İlçe Seçim Kurulu Başkanı tarafından verilen karar TSO binasında ilan edilecek. 19 ve 20 Şubat’ta itirazların İl Seçim Kurulu’nca incelenmesinin ardından kesin karara bağlanacak.

21 Şubat tarihinde ise yönetim kurulu başkan ve üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ve genel delegesi seçimlerinin sonuçları kesinleşerek Ticaret ve Sanayi Odası binasında kamuoyuna aktarılacak.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil