Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.06.2009, 16:39   #1
HARBİKIZ
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

HARBİKIZ Şuan HARBİKIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.07.2014 11:39

Tecrübe Puanı: 0 HARBİKIZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch Çocuğunuz karnesi bir 'TIK'ta

Kaynak: aktifhaber / Tarih/Saat: 11 Haziran 2009 Perşembe, 16:12:08 / Link : [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
2008-2009 Eğitim-öğretim yılı sona eriyor. Veliler, 15 milyon öğrencinin karne notlarına internetten tıklayarak bakabilecek... İşte ayrıntılar:

15 Milyon öğrenci karne heyecanı yaşıyor... Yarın ziller karne için çalacak... Veliler internetten çocuklarının karne notlarına bakabilecek..

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

NOT: Veli bilgilendirme sisteminden yararlanarak öğrenci TC kimlik numarası ve okul numarası girişi ile hanede verilen numaranın kaydı yapılarak e-okul bilgilerine giriş yapabilirsiniz.

2008-2009 Eğitim-öğretim yılı sona eriyor. İlk ve ortaöğretim okullarında okuyan yaklaşık 15 milyon öğrenci ve 700 binin üzerinde öğretmen, yarın 3 ay sürecek yaz tatiline çıkacak. 6. sınıflar ve lise son sınıf öğrencileri ise karne aldıktan hemen sonra ise SBS ve ÖSS ile karşı karşıya kalacak. Öğrencilerin karne notlarına e-karne aracılığıyla internet üzerinden bakılabilecek.

2 MİLYON ÖĞRENCİ İÇİN SINAV STRESİ BİTMEDİ

2 Milyonun üzerinde öğrenciyi 2 önemli sınav daha bekliyor. 14 Haziran'da yapılacak ÖSS'ye 1 milyon 349 bin 423 öğrenci katılıyor. İlköğretim 6. sınıflarda okuyan 1 milyonun üzerinde öğrenci ise karnelerini almalarından bir gün sonra Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) girecekler. 8. sınıflar SBS'ye 6 Haziran Cumartesi, 7. sınıflar ise 7 Haziran Pazar günü girmişlerdi.

DERS BAŞI 24 EYLÜL'DE

2009-2010 Eğitim-öğretim yılı 24 Eylül 2009 Perşembe günü başlayacak, 18 Haziran 2010 Cuma günü sona erecek. İlk dönem ise 22 Ocak 2010 Cuma günü sona erecek, yarıyıl tatili 5 Şubat'a kadar sürecek.
HARBİKIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2009, 16:43   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Çocuğunuz karnesi bir 'TIK'ta

güzel bilgiler için teşekkürler sınava girecek kardeşlerimede başarılar
Alt 11.06.2009, 16:50   #3
HARBİKIZ
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

HARBİKIZ Şuan HARBİKIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.07.2014 11:39

Tecrübe Puanı: 0 HARBİKIZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

internet öğrencilerin karne değiştirme olayını da bozdu.....
HARBİKIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2009, 16:51   #4
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1321 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Yanılmıyorsam 2 haftadır "Veli Bilgilendirme Modülü" kapalıydı..Açıldı demek ki?
Alt 11.06.2009, 17:04   #5
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 919 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

E-okul hala kapalı ama.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil