|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 972
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Gemerek ilçesinde ilköğretim ve ortaöğretim okulları arasında bilgi ve kültür yarışması düzenlendi. Gemerek Spor Salonunda düzenlenen yarışmada, ilköğretim okulu birinci ve ikinci kademeden 14 okul, birleştirilmiş sınıflı ilköğretim okullarında 13 okul, ortaöğretimde ise 7 okul yarıştı. Yarışmada, birinci kademede Şehit İlker Uçar Çepni İlköğretim Okulu, ikinci kademede Sızır Mehmet Akif İlköğretim Okulu birinciliği alırken, birleştirilmiş sınıflı ilköğretim okullar Yeşilöz İlköğretim Okulu, ortaöğretimlerde ise Yeniçubuk Lisesi birinci oldu. Gemerek Kaymakamı Adnan Tezcan, yarışmaya katılarak dereceye giren okulları kutladı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin okullarında öğrencileri ziyaret edeceğini belirten Tezcan, bu okullara çeşitli ödüller vereceğini söyledi. Tezcan daha sonra dereceye giren okullara plaket verdi. (MK-EMN-İRE) - SİVAS (Anadolu Ajansı) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|