|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 951
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Kangal derneği tarafından daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahiplerine yardım kumanyaları yerlerine ulaştırıldı. Dernek başkanı Mustafa Buğra ''sosyal yardımlaşmayı artırma adına böyle bir çalışma düşündük. Arkadaşlarımızla kısa zamanda organize olarak ihtiyaç sahiplerini tespit ettik ve Kangal merkezde 147 aileye ortalama 1 aylık temel gıda kumanyası dağıttık. Bu vesileyle derneğimize katkı sağlayan hayır sahiplerine bir kez daha teşekkür ediyoruz'' dedi. Yönetim kurulu üyelerinden Gürbüz Ballı, Selçuk Durgun, Efdal Şahin, Hayrettin Gencer, İbrahim Koçtepe, Hüseyin Balkaya, Efkan Korkmaz ve Ali Gencer'inde hazır bulunduğu kumanya dağıtım ekibi eşliğinde dağıtıldıktan sonra Ramazandan sonra bir başka projeleri olan evlerde atıl bekleyen ilaçları ihtiyaç sahiplerine ulaştırma çalışmasını gerçekleştireceklerini söylediler. Daha sonra akşam geç saatlere kadar gruplar halinde mahalle mahalle yardım kumanyalarını dağıtan dernek yöneticileri kaymakamlık karşısındaki belediye çay bahçesinde yorgunluk çayı içtikten sonra Sivas'a hareket ettiler. Sivas'ın Sesi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dua yağmurumuza katılırmısınız.? | Abdurrahman 58 | Serbest Kürsü | 1733 | 29.12.2012 00:00 |
Gürün'den Pakistan'a yardım eli | Sivaslilar.Net | Haberler | 2 | 29.08.2010 09:13 |
Dilencilere acıyarak yardım etmekten vazgeçin | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 07.08.2010 03:13 |
Emniyetten Köylere Yardım | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 09.09.2009 09:19 |
İsrail, Türk yardım araçlarını vurdu | arikarinkuchi | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 3 | 10.01.2009 21:33 |