|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarlığı görevinden istifa eden İsmet Yılmaz, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesinde aday adaylığını açıkladı. AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Yılmaz daha önce de Ulaştırma Bakanlığı yapmıştı. Dün parti binasında basın toplantısı düzenleyen Yılmaz, Türkiye'nin gelişen bir ülke olduğunu bu sebeple de hizmet için adaylığını açıkladığını söyledi. Yılmaz, konuşmasına şöyle devam etti; “Türkiye son yıllarda ciddi anlamda gelişen ülkelerin başında yer aldı. Bu sebeple de Sivas'a da doğru orantılı olarak ciddi yatırımlar yapıldı ve gelişmesine katkı sağlandı. Sivas'a hizmet etmek için ben de AK Parti'den aday adaylığımı açıkladım. Diğer aday adayları gibi benim de düşüncem Sivas'a hizmet etmek, Sivaslıların dertlerine çözümler bulmak. Bu sebeple 12 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde hizmet için çalışmalar yapacağım” dedi. Suat Duman / Sivasın Sesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() tavarih Şuan
![]() Son Aktivite: 19.07.2014 13:21
Tecrübe Puanı: 601
![]() |
![]() Olabildiğince "Bakan" adayı ve genel merkezde etkinliği olan mümkünse "Müsteşar" v.b. gibi görevlerde bulunmuş bürokratların olmasını isterim.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özgüven Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2015 07:50
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
![]() Aday adaylarımız çok bakalım kimler aday gösterilecek acaba.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sivas'a laboratuvar kurmak istiyoruz | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 1 | 14.07.2010 11:09 |
Vekiller Bu İşin Neresinde? | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 12 | 31.03.2009 11:14 |
Ortak Hedefimiz, Sivas’a Hizmet Etmek Olmalı | sade58 | Haberler | 7 | 20.02.2009 16:25 |
Ana babanın seksen hakkı | bayatlı kenan58 | Muhtelif konular | 0 | 24.07.2008 12:46 |
ALLAH | faruk.nur | Allah Azze ve Celle | 10 | 28.01.2008 13:54 |