Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.05.2007, 01:00   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 930 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart ŞENLİKLER BAŞLIYOR

Bu kapsamda Pazartesi günü saat 09.30’da Anaokulları ve anasınıfı bulunan ilköğretim okulları, özel kreş ve anaokulları Saray Bosna Parkında toplanarak buradan yürüyüşe geçilecek. Daha sonra saat 09.45’de Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından, grup Kongre Müzesi bahçesine gelecek. Burada düzenlenecek olan törende Reşat Şemsettin Sirer İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Coşkun günün anlam ve önemi ile ilgili katılımcılara bilgiler aktaracak. Öğrenci andı Nene Hatun Anaokulu öğrencisi Abdullah Ay yönetiminde tüm öğrenciler tarafından söylenecek olurken, Zübeyde Hanım Anaokulu, Bahattin Makbule Özberk Anaokulu, Nene Hatun Anaokulu , Halide Edip Adıvar Anaokulu öğrencileri şiir okuyacak.

23 Mayıs Çarşamba günü ise 4 Eylül Stadyumu’nda gerçekleştirilecek törenler çerçevesinde burada bir etkinlik düzenlenecek. Anaokulları, bünyesinde anasınıfı bulunan Lise ve İlköğretim Okulları, Özel Anaokulları ve Kreşlerin öğrencileri, idareci ve öğretmenleri ile öğrenci velilerinin katılımı ile gerçekleştirilecek program kapsamında öğrenciler şiirler okuyacak olurken, ayrıca öğrencilerin hazırladıkları çeşitli gösterilere de yer verilecek. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Kongre İlköğretim Okulu öğretmeni Ayşegül Balcıoğlu tarafından yapılacak. İki öğrenci velisi tarafından, çocukları ile ilgili görüşlerinin anlatılmasının ardından Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramiz Dumlu konuşma yapacak. Daha sonra ise 19 okul öğrencilerinin görev aldığı gösteri grubu katılımcılara hazırladıkları gösterileri sergileyecek.

Öğrencilerin gösterisinden sonra Türk Halk Müziği Mahalli sanatçısı Kiraz konser verecek. Konser arasında ve konser sonrası tüm öğrencilerin katılımı ile oyunlar oynanacak.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2007, 02:57   #2
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: ŞENLİKLER BAŞLIYOR

Günümüzün getirdiği şartlarda okul öncesi eğitimin önemide her geçen gün
artıyor.Eskiden lüks sayılan okul öncesi eğitim artık çalışan annelerin
artmasıyla ve eğitim sistemindeki yenilikler ile şart halini almaya başladı...

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2007, 10:01   #3
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27

Tecrübe Puanı: 923 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: ŞENLİKLER BAŞLIYOR

Alıntı:
cahar Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evet sonuna kadar haklısın bir zamanların aksesuarları şimdi gereklilik oldu,doğru şekilde verilen okul öncesi eğitim hakikatende çocuğun gelişim ve öğrenim hayatını direkt olarak etkiliyor,buna paralel yaşantısınıda ona göre şekillendiriyor.
Alt 20.05.2007, 13:10   #4
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: -->: ŞENLİKLER BAŞLIYOR

Alıntı:
cahar Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Çok haklısın gardaş,
Okul öncesi eğitim tüm dünyada önemli haldeyken bizde yeni yeni önemi artmakta.

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2007, 13:49   #5
€LBeyli58
Yiğido

€LBeyli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

€LBeyli58 Şuan €LBeyli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.06.2007 13:30

Tecrübe Puanı: 667 €LBeyli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: ŞENLİKLER BAŞLIYOR

Hayırlı Uğurlu olsu nherkeze
................
€LBeyli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)