|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu kapsamda Pazartesi günü saat 09.30’da Anaokulları ve anasınıfı bulunan ilköğretim okulları, özel kreş ve anaokulları Saray Bosna Parkında toplanarak buradan yürüyüşe geçilecek. Daha sonra saat 09.45’de Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından, grup Kongre Müzesi bahçesine gelecek. Burada düzenlenecek olan törende Reşat Şemsettin Sirer İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Coşkun günün anlam ve önemi ile ilgili katılımcılara bilgiler aktaracak. Öğrenci andı Nene Hatun Anaokulu öğrencisi Abdullah Ay yönetiminde tüm öğrenciler tarafından söylenecek olurken, Zübeyde Hanım Anaokulu, Bahattin Makbule Özberk Anaokulu, Nene Hatun Anaokulu , Halide Edip Adıvar Anaokulu öğrencileri şiir okuyacak.
23 Mayıs Çarşamba günü ise 4 Eylül Stadyumu’nda gerçekleştirilecek törenler çerçevesinde burada bir etkinlik düzenlenecek. Anaokulları, bünyesinde anasınıfı bulunan Lise ve İlköğretim Okulları, Özel Anaokulları ve Kreşlerin öğrencileri, idareci ve öğretmenleri ile öğrenci velilerinin katılımı ile gerçekleştirilecek program kapsamında öğrenciler şiirler okuyacak olurken, ayrıca öğrencilerin hazırladıkları çeşitli gösterilere de yer verilecek. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Kongre İlköğretim Okulu öğretmeni Ayşegül Balcıoğlu tarafından yapılacak. İki öğrenci velisi tarafından, çocukları ile ilgili görüşlerinin anlatılmasının ardından Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramiz Dumlu konuşma yapacak. Daha sonra ise 19 okul öğrencilerinin görev aldığı gösteri grubu katılımcılara hazırladıkları gösterileri sergileyecek. Öğrencilerin gösterisinden sonra Türk Halk Müziği Mahalli sanatçısı Kiraz konser verecek. Konser arasında ve konser sonrası tüm öğrencilerin katılımı ile oyunlar oynanacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 14:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Günümüzün getirdiği şartlarda okul öncesi eğitimin önemide her geçen gün
artıyor.Eskiden lüks sayılan okul öncesi eğitim artık çalışan annelerin artmasıyla ve eğitim sistemindeki yenilikler ile şart halini almaya başladı...
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 923
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evet sonuna kadar haklısın bir zamanların aksesuarları şimdi gereklilik oldu,doğru şekilde verilen okul öncesi eğitim hakikatende çocuğun gelişim ve öğrenim hayatını direkt olarak etkiliyor,buna paralel yaşantısınıda ona göre şekillendiriyor.
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
![]() Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Okul öncesi eğitim tüm dünyada önemli haldeyken bizde yeni yeni önemi artmakta.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yiğido
![]() ![]() €LBeyli58 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.06.2007 13:30
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
![]() Hayırlı Uğurlu olsu nherkeze
................ |
![]() |