|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Meydan’da yapılacak olan düzenlemenin ardından Sivas Belediyesi İstasyon Caddesinde düzenlenleme çalışmalarına başlayak. Cumhuriyet Meydanında yer alan havuz Belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Kent Meydanı Projesine uygun olarak Cumhuriyet meydanı baştan aşağı yeniden düzenlenecek. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Aydın, Proje kapsamında meydandaki çalışmalarının tamamlanmasının ardından, İstasyon Caddesine geçileceğini belirtti
Atatürk Caddesi ve Banklar Caddesinde başlatılan çalışmalar tamamlanma aşamasına gelirken, Proje çerçevesinde Cumhuriyet Meydanındaki çalışmalara başlandı. Cumhuriyet Meydanında yer alan havuz Belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Kent Meydanı Projesine uygun olarak Cumhuriyet Meydanı baştan aşağı yeniden düzenlenecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas'ın en önemli caddelerinden biri olan İstasyon Caddesinde de yenileme
çalışmalarının başlatılması gerkiyordu ama yaz dönemine girdiğimiz şu günlerde bu çalışmanın yapılması esnaf ve tatilcilker için sıkıntı oluşturabilir.Sonbaharda bu çalışmaların başlatılması faydalı olur.
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() yenilemelerin tüm hiziyla devam etmesi cok güzel
Sehrimizin kalkinmasi icin iyi olacak
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Deliilyasliyiz Şuan
![]() Son Aktivite: 10.02.2012 19:23
Tecrübe Puanı: 715
![]() |
![]() ben asıl istasyon caddesini bekliyorum.nede oranın bi başka tadı var. HAdi bi istasyon yapalım
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|