Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 29.08.2007, 01:47   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 937 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart SKANDAL KARAR

Maçın hakemi Bülent Demirlek ile gözlemci ve temsilcileri sözlü olarak dinleyen Futbol Federasyonu, faturayı Bülent Demirlek’e kesti ve hakkında da soruşturma açılmasını kararlaştırdı. Maç, tarafsız sahada oynanacak.

FUTBOL
Federasyonu skandal bir karara imza atarak, hakem Bülent Demirlek’in Hüseyin Avni Aker Stadı’nda ev sahibi ekip taraftarların sahaya girmesi sonrası yeterli güvenlik önleminin olmadığı gerekçesiyle tatil ettiği Trabzonspor-Sivasspor maçının tarafsız sahada ve tekrar oynanmasını kararlaştırdı.

Kamuoyunun günlerdir merakla beklediği karşılaşmayla ilgili dün federasyonun Beylerbeyi’ndeki binasında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, tartışmalı maçla ilgili dosyayı görüştü. Yaklaşık 6.5 saat süren toplantıya iştirak eden 12 üye, toplantıya çağrılan hakem, gözlemci ve temsilcilerin beyanlarını sözlü olarak dinledi. 12 üye, "Futbol müsabaka talimatının 29. maddesinin b bendiği gereği hakemin müsabakayı tatil kararı uygun görülmedi" görüşünü oybirliğiyle kabul ederek, faturayı hakem Bülent Demirlek’e çıkardı ve Demirlek’in hakkında da soruşturma açılmasını karara bağladı.

Demirlek’in ipi çekildi

Soruşturma neticesinde Bülent Demirlek’in FIFA listesinden çıkartılacağı hatta klasman düşürüleceği öne sürüldü, ligin ilk yarısı sonuna kadar da dinlendirileceği ifade edildi. Spor kamuoyu, kararı ’skandal’ olarak değerlendirirken, kararın perde arkasında, Trabzon kökenli yönetim kurulu üyesi İbrahim Usta’nın yanı sıra Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak’ın "Aleyhimizde karar çıkarsa federasyonu tanımayız" şeklindeki ifadelerinin son derece önemli rol oynadığı öğrenildi. Toplantıda İbrahim Usta’nın üyeleri etkilemek için son derece geçerli diyaloglar içine girdiği de bildirildi. Bu doğrultuda Haluk Ulusoy başta olmak üzere üyelerin maçın tarafsız sahada tekrarına karar verdiği ifade edildi. Federasyon Başkan Vekili Affan Keçeci, "Adaletli ve vicdanlı bir karar aldık" derken, futbolcuları dövülen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Taraftarları tahrik edip, sahaya indirip kendimizi tokatlattırdığımız için ve kamuoyunu meşgul ettiğimiz için kamuoyundan özür diliyoruz" dedi. Trabzonspor Yönetim Kurulu ise, yaptığı açıklamada federasyonun tatmin edici bir karar almadığını duyurdu.

Öte yandan federasyon, Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile yöneticiler Abdullah Başer ve Zeyyat Kafkas’ın PFDK’ye sevkine karar verdi.
Kaynak.Hürriyet
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)