|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Yiğido
![]() Gercek Prenses Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2008 17:32
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
![]() e:Erkek
k:Kız -------------------------------------------------------------------------------- e : slm k : slmda kimsiniz e : ii sey ben murat k : hangi murat e : dorduncu murat eueheu k : defol -------------------------- e : slm naber k : slm iii kimsin e : benmi k : yok arkandaki e : ha o ercan k : byeee e : tuh be ercanin yuzunden engelledi ------------------------------ e : ya nerdesin gorusmeyeli cok ayip ediyosun ha k : pardon? e : tamam bi daha olmasin k : sen de kimsin be defol --------------------------- k : msn adresimi nerden aldiniz e : ii migrosda ucuzluk vardi toptan aldim e : tuh be cevrim disi oldu ------------------------ k : kimsiniz e : talihine darilmis umutlara sarilmis sevmiste terk edilmis bir gonul yorgunuyum(ferdi babadan alinti yaptim) k : boyle birini tanimiyorum bye -------------------------- k : adresimi nerden buldun e : ii sey dun gece ak sakalli bi dede ruyamda bu adresi verdi k : soyle o dedeye bi milli piyangodan sonra cop catanligami basladi e : valla bende anlamadim k : hadi sana tatli ruyalar anca bulusursun ak sakalli dedeyle ------------------------------ k(yabanci kiz) : what is this e : this is a book k : my email?? e : senin adresi wc de dusunurken buldum k : sen turksun galiba e : nerden bildin k : ee turkun akli ya kacarken ya z.carken neyse bye -------------------------------- k : kimsin e : Allahin cooluyum k : yapma ya hic cekilmiyosun bye -------------------------------- e : slm ben ahmet k : hangi ahmet e : unutuldukmu yoksa k : haa anteptekimi e : eeevet o iste k : amma kekmissin benim antepte tanidigim yokki bye ----------------------------------- e : slm ben mehmet aga k : hangi mehmet aga e : cizmeli kedinin agasi k : nasil yani e : sari cizmeli mehmet aga iste k : oylemi biz sehre tasindik agalik kalkti bye --------------------------------------- k : slm adresimi nerden buldunuz e : googleden yav adamlar ne guzel yapmis aradigin hersey var k : ben oyle kolay bulunmam e : o zaman sen hintlisin k : ne alaka e : kolay bulunmuyasan bulunmaz hint kumasisin ehuehe k : ha cok komik msn im gormesin seni ----------------------------------- e : slm mailimi nerden aldin k : benmi almisim sen kaydettin e : ben kaydettim diye eklemen mi lazim hemen k : ee sen bilirsin ozaman byee ---------------------------- k : slm e : slm k : isim ne nerden e : vayy direk mevzu ha k : sana iylik yaramaz e : dur gitmeee tamam tamam tuh gitti ----------------------------------- e : slm k : slm sebnem ferah dinlermisin e : yok k : o zaman bye e : sen ferdi tayfur dinlermisin k : yok e : o zaman sana bye
![]() |
#2 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() heheheh cok komik
paylasim icin sagol ![]() tanimadigim biri kayit etmisse eklemiyorum ![]()
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yiğido
![]() ![]() Gülpare Şuan
![]() Son Aktivite: 08.01.2009 12:23
Tecrübe Puanı: 647
![]() |
![]() e : slm
k : slm sebnem ferah dinlermisin e : yok k : o zaman bye e : sen ferdi tayfur dinlermisin k : yok e : o zaman sana bye ![]() ![]() ![]() Bayiliyorum su hazir cevap kizlara,yasasin KIZLAR ![]()
Her lafa verilecek cevabim vardir ama önce lafa bakarim laf mi diye,sonra söyleyene bakarim adam mi diye...Susuyorsam vardir bi bildigim... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() 58Taraftar Şuan
![]() Son Aktivite: 03.06.2009 13:07
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1110
![]() ![]() |
![]() hepsini tek tek bana uyguladılar
![]()
![]() |
#6 | |
Yiğido
![]() ![]() Sivasli_Kiz_87 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.10.2010 10:27
Tecrübe Puanı: 668
![]() |
![]() Alıntı:
hahahahahahahhahaha paylasim icn thank you
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sen bana ver msnini ben daha güzel bir senaryo yazarim ![]() Bu arada emegine saglik prenses ![]()
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() izmirliyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2013 14:23
Tecrübe Puanı: 727
![]() |
![]() allahtan öle bişey olmadı
----------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4547
![]() |
![]() Bu işlerden pek anlamam ama bayağı komiğime gitti emeğine sağlık
![]() |
#10 |
Yiğido
![]() ![]() sivaslifani Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2008 12:34
Tecrübe Puanı: 653
![]() |
![]() e : slm ben mehmet aga
k : hangi mehmet aga e : cizmeli kedinin agasi k : nasil yani e : sari cizmeli mehmet aga iste ![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|