|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Yiğido
![]() dede58 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.07.2008 14:06
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Yedikırkbeş Treni
Sensizliğin ardındaki seni bekliyorken Yedi kırkeş treninde Sana yazıpta söylediğim İki satırlık kelimeler dökülüyor dilimde Hani senden kaçmalıyım diyordum ya Fakat geç kaldım işte Bugün sana koştum yine Ama sen yoktun Sensizliğin ardındaki Yedikırkbeş treninde... Gökhan Doğan 13.11.2007 ( 19.45 ) Şehir,Deniz ve Sen Bürünmüş denizin gölgesi karanlığa Hemen karşısında şehir duruyor Şehirin ışıkları aydınlatıyor şehiri Gökyüzünde bulutlar toplanmış Beyaz bulut değil bunlar Karanlığa bürünmüş sinsice tepemizde bekliyor Birazdan yağmur yağacak o bulutlardan Şehir ıslanacak, Deniz dolup taşacak. Şehrin ışıkları aydınlatıyorken şehiri Denizin gölgeside karanlığa bürünürken Gözlerim o manzarayı izliyorken Dinliyorum aramızda ki kilometrelerce farka rağmen Seni dinliyorum... Seni özlüyorum... Seni seviyorum... Gökhan Doğan 03.11.2007 ( 00.26 ) Sen ve Senleri İlk önce tren garında gördüm seni Bir köşede durmuşsun Birazdan gelecek treni bekliyorsun Bütün millet sana odaklanmış Gözleri ile taciz ederlerken seni Sen gökyüzüne bakıyorsun Ve gülümsüyorsun hayata,yaşama Bende varım dercesine Sonra trenin son vagonunda gördüm seni Arkadaşlarınla sohbet ediyorsun Ne konuştuğunuzu bilmiyorum ama Arada bir gülümsüyorsun Bu sefer gamzelerin var Ve alamıyorum gözlerimi senden İlk önce birdin Sonra iki oldun Günler geçtikçe bir tren dolusu kadar çoğaldın Nereye gitsem artık sen varsın. Bazen halay çeken kızdın Hani sana fotoğrafını yolladığım kız varya o işte Sen bunların arasında bir onu gördün Bazen gamzeliydin işte Bazende göz tacizlerine rağmen, gökyüzüne bakarak hayatın içerisinde bende varım dercesine gülümseyen kızdın ilk önce topladım seni senleri Görüntün çıktı. Sonra böldüm seni senleri Gamzelerin gülümseyişin belirdi. Sonra çarptım seni Bir sen dolusu kadar oluverdin. Sonra sonrası mı? Çıkardım seni senleri Hepsi birbirinden çıktı Bir sen yoktun. Gökhan Doğan 04.11.2007 ( 16.20 ) Yoldaş... Öyle birşey diyorsun ki bana İyiki de seviyorsun beni diye O an yumuyorum gözlerimi Sende benimle yumuyormuşsun gibi Görmeni istiyorum içimde ki seni Ne sözlere geliyorsun Nede anlatılmaya Öyle saf Öyle güzel yatıyorsun ki bende Rahatsız edemiyorum Uyanacaksın diye korkuyorum Kalktığında bırakacağını zannediyorum Dokunamıyorum, konuşamıyorum Sadece susuyorum... Gökhan Doğan 06.01.2007 ( 03.40 ) Dudağında ki Ben Dudaklarının teni deydi Dudaklarımın tenine Bir kıvılcıma büründün Gözlerinle severken beni Öpmek istedim bir kere daha seni Bir duygu seli oluverdin Kaçamakça baktın Ben öptükçe seni Utandın baktın gözlerime gözlerinle Söylemek istediğin sözler Bir türlü çıkmıyordu ağzından Sadece bir kıvılcım gibiydin Kalbinde taşıdığın aşk gibi Deyiverdin tenimde ki sana Gökhan Doğan 01.01.2008 (18:41) Kayıp Hasret Hasretinin getirdiği gecelerde Seni sensiz sabahlamak Hayaldir bana uyumak Hele adını anımsamak yok mu? Gel de sor onu dilime Sus demek düşer Duymak isteyen kulaklarına Gökhan Doğan 12.12.2007 ( 00.21 ) beyaz sayfalar açın ona hayallerinde ki insanı yazın o uyuyorken rahatsız etmeyin rüyasında kimbilir kimi görüyordur kime sarılmış, sevgisini veriyordur kıymayın rüyasına rüyasında ki insana kara gözlerinde ki ışığı alın fakir fukaranın evlerini aydınlatın ama söndürmeyin o ışıkları göremezsiniz yoksa aydınlığını saçlarından resim çizin gözleri ve kaşları olmayan bir yüz sadece saçlarını çizin rüzgar vursun saçlarına dalgalansın yüreğim gözlerini çizin altında bir evi olsun gözünde ki ışık lambası kaşları ise çatısı olsun ona beyaz sayfalar açın hayır hayır siz değil kendisi yazsın hayallerinde ki insanı kalemini geri verin kalemini verin geri... Gökhan Doğan 16.12.2007 (17.36) Nazım Üstad'a Gözlerim gözlerinde Dalıp gitmişsin hayallere Kimbilir kaçıncı şiirindesin Öyle saf, Öyle hoş, Öyle umutla bakıyorsun ki Yarının gençlerine O an çekemiyorum, Gözlerinden gözlerimi... Bir umuttur tutturmuşsun Gökyüzünden yağacak, Sayısız damlalara bakarak Umut dağıtıyorsun düşünce akımında Seni izleyen benim yoldaş Yarının umudu, Hala eserini saklamaktayım Parıldayan gözlerimde... Gökhan Doğan 01.10.2007 ( 18.32 ) Yirmialtı Dizelik Yaşam Sevmek ne zor şeymiş arkadaş Hem korkulu bir rüya, Hem de duygusal bir anı gibi Gülümsemektir hayata acısıyla. Bazen son nefesin umudu, Bazen de son dal sigaran Ya bitirse şimdi umuduyla Çektiğin son dumanlarındır. Ya başını koyarsın yastığa Ya da kifayetsiz bakışırsın duvarınla Üşürsün bazen de Üşümek ve düşünürsün Bir çay içersin Isıtırsın hemen içini Deniyorum deniyorum ama olmuyor bir türlü dersin Çekersin kapıyı Çekip gidersin İsimsiz sokaklardan Ardına bakmadan ağlarsın Her attığın adımlarınla yarışırsın Kalp atışlarınla... Sevmek, Hem korkulu bir rüya, Hem de duygusal bir anı gibi Üşürsün,gülümsersin,ağlarsın Yeri geldiğinde yumarsın gözlerini. Gökhan Doğan 04.12.2007 ( 23.21 ) Yirmibirinci Asırda Yaşamak. 21. asırda hayatın içinde yaşamak Ne zaman gideceğimiz belli değil Yaşarken yaşamın tadını çıkarmak lazım Peki nasıl... Aileler azrail kesilmişken başımızda Sokaklar mahşer alanına dönüşmüşken Gökyüzünde ki mavilik çökmüşken mi Denizde ki mavilik sararmışken Yazın ve Kışın tadı kaçmışken İnsanlığın son sayfasına gelmişken mi 21. asırda yaşamak bambaşkadır gülüm. Yaşayabilirsen tabii. Düşene tekmenin atıldığı değil Direk toprağa gömüldüğü dönemdir. 21.asırda yaşamak hayattır gülüm. Varsa elinde... bir kilo lazım yemeğime. Gökhan Doğan 14.12.2007 ( 14.17 ) Ayrılığın Ardından Tren garındaydık Üşüyordun Bende üşüdüğümü zannediyordum Birazdan gelecek trene bineceksin Ve gideceksin El sallayacağım arkandan Sonra treni beklediğimiz yerlere Tekrar gidip oturacağım Bu sefer yanlızım Ama sen varmışsın gibi Konuştuklarımızı bir bir tekrarlayacağım Hani üşüdüğümü zannediyordum ya Sen gidince soğuk gücünü daha da arttırdı Asıl üşümek neymiş o zaman farkettim Sigara yakıp içimi ısıtmak istedim Oda fayda etmedi bana Bu soğukluk havadan değildi Gidişinin ardından gelen bir soğukluktu. Üşüyorum Hemde çok. Gökhan Doğan 18.11.2007 ( 21.31 ) Yaşlı insan portresi… Yaşanan onca güzel günler, Neye işaretmiş meğer! Yüzümdeki çizgiler Anlatırmış birer birer Yapılan onca iyilikler Kaybettiğimiz güzel değerler İçimdeki kırgınlıklar Kazandığım tecrübelermiş meğer Takvim yaprakları tükeniyor birer birer Zamanımızı çaldı yaşananlar İçimdeki üzüntü anlatıyormuş Takvim yapraklarındaki kaybettiğimiz insanlarmış meğer Hızla geçen günleri Anlamıyordu bu beden İçimdeki bu yorgunluk Kaybettiğim gençliğimmiş meğer Bu satırlarla öğrendim Geçmiş zaman eklerini Yeniçağ’da eski kaldım Duruyor karşındaki eser Yaşlı insan portresi… GÖKHAN DOĞAN 08.05.2007 (19.55) Tren Garında İnsanlar Bir Başka Bak şuraya yüzlerce insan var Birazdan gelecek treni bekliyorlar Hepsi birbirinden farklı düşüncelere, Farklı bir inançlara sahipler. Ama ilgini çekmesi gereken bir durum var Hepsi yan yana ve sohbet ediyorlar. Hiç tanımadıkları insanlarla. Bunları izlemek bana zevk veriyor. Birazdan tren gelecek ve bu dostlukları sona erecek Ta ki yer kapana kadar. Bunları izlemenin tadına varabilirmisin sen? Buna delilik diyecek kadar akıllımısın? Ve sen yaşıyormusun sana verilen yaşamında. Gökhan Doğan 17.10.2007 Yalnızlığa Terk Edilmiş Mavi Gözlü Dev Yalnızlığa terk edilmiş mavi gözlü dev Nazım Hikmet Yıkıldı bedeni yere, düşünceleri ise yükseklerde Hayal gücü kattı mahpusta yatanlara On iki yıl, yedi aylık mahpus hayatı boyunca Gökhan Doğan 13.03.2007 (19.59) Bir kaplumbağ almak lazım sana Yüzünde bir tebessüm koyabilmek için Her sabah kalkıp sevdanı yansıtabilmen için Ellerinde sevgiye hasret duyması için Bir kaplumbağ gerek fotoğraftaki kıza Gökhan Doğan... |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|