|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yiğido
![]() ![]() BAYPİPO Şuan
Son Aktivite: 25.03.2012 16:12
Tecrübe Puanı: 712
![]() |
Bilgisayarınızdaki resimlerle çok hızlı ve kolay bir şekilde albüm oluşturabileceğiniz bir program.
Albüm oluşturmak için koyduğunuz fotoğrafların altına fon resmi ve müzik ekleyebiliyorsunuz. Program ile albümünüz üzerinde her tür ayrıntılı düzenleme imkanını bulabiliyorsunuz. Albümlerinizi VCD, DVD, SVCD, Exe dosyası, Autorun CD, ekran koruyucusu şeklinde kaydedebiliyorsunuz. Resimler üzerine istediğiniz şekilde ve yere açıklama ekleyebiliyorsunuz. Türkçe yamasını bulamadığım için ekleyemedim olan arkadaşlar cevap olarak eklerlerse sevinirim böylece daha çok arkadaş programdan yararlana bilir. Boyut:12.9 mb ÖNEMLİ: Kurulumu yaparken tam sürüm için metin belgesindeki kayıtlı isim serial ve tel numarasını yazmayı unutmayın [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#2 |
|
Yiğido
![]() ![]() By_CharisMa_15 Şuan
Son Aktivite: 03.03.2009 17:45
Tecrübe Puanı: 656
![]() |
paylaşım için saol tskler emegıne saglık
|
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() BAYPİPO Şuan
Son Aktivite: 25.03.2012 16:12
Tecrübe Puanı: 712
![]() |
İlgin için teşekkürler işinize yarardıysa ne mutlu bana bundan sonrada elime geçen güzel programları zamanla paylaşacağım umarım güzel bir arşiv oluştururuz burada
|
|
|
#4 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yusufsahin58 Şuan
Son Aktivite: 04.06.2012 15:00
Tecrübe Puanı: 686
![]() |
eline emegine salik paylasimin icin saol kardes
|