![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof Mehmet BAKIR üniversitelerde her türlü yasağın kalkması yönündeki kampanyaya imza atarak desteklemesi akademik çevrelerde şaşkınlıkla karşılandı. 6 Gün önce başlatılan ve yaklaşık 3000 imzaya ulaşan özgürlükler bildirisine Cumhuriyet Üniversitesinden destek hızla artıyor. Yaklaşık 25 Bilim adamının destek verdiği bu manifestoya en ilginç destekse Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Mehmet BAKIR'dan geldi. Bugüne kadar sosyal demokrat kişiliği ile Üniversitede Türbana olumsuz olarak baktığı bilenen Rektör beyin bu desteği Sivas Kamuoyunda ve Bilimsel çevrelerde şaşkınlıkla karşılandı. Duyuru ve duyuruya katılan öğretim üyelerinin sürekli güncellenen listesi, [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinden takip edilebiliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() Sayın rektörümüzü öğrenim özgürlüğüne ve baş örtüsüne verdiği destek dolayı kutlarım
![]() |
#3 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gerçekten hayret verici bir durum... Hayretlerdeyim ne denilebilir tebrikler...
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() leblebi82 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.02.2013 22:42
Tecrübe Puanı: 816
![]() ![]() ![]() |
![]() Sayın rektörü takdir ediyorum. Herkes gibi ben de şaşkınlıkla karşıladım. Ama yaklaşık iki ay sonra Cumhuriyet Üniversitesi'nin eski rektörü olacak kendisi. Şimdiden rektör adaylığı için ismi geçen çok değerli bir hocamızın olmasını bekliyorum yeni dönemde.
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() puar Şuan
![]() Son Aktivite: 29.04.2010 14:08
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 805
![]() |
![]() Böyle düşenen rektörleri tvde propagandası yapılmaz...
gerçekleri görenler var...
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() PeRi58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.11.2013 22:18
Tecrübe Puanı: 656
![]() ![]() |
![]() rektörü cok cok tesekkür ederiz bizi anlayan rektörlerde warmış
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() MaLamat_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.09.2008 13:44
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Arkadaşlar öncelikle şu konunun bilinmesi gerekmektedir.Hükümet bu işe girişirken bazı şeylerin de önünü açmaktadır ve bu durum ilerleyen zamanlarda ülkemizi büyük kaosa sürükleyecek niteliktedir.
Tamam ben de baş örtüsüyle üniversiteye girilsin diyorum.Özgürlüklerin kısıtlanmaması taraftarıyım.Tabi ki özgürlük hepimizin bildiği gibi ,bir başkasının özgürlüğünü kısıtlıyıp zedeleyecek konumda da asla olmamalıdır. Şimdi sizlere bir örnek veriyim.Üniversiteye giren türbanlı bir bayan tıp fakültesini bitirdi ve doktor oldu.Ama kamuda baş örtüsü serbest olmadığı için bu defa görevine başlayamayacak.Ve bu okulu bitiren kişi hesap soracak.''Madem beni kamuda çalıştırmayacaktınız baş örtüsüyle,o zaman niye üniversitede okuttunuz?'' Yani diplomalı işsizler bu defa daha çok artacaktır ve böyle birşeyin de ülkemize hayır getirmesinden bahsetmek söz konusu dahi olamaz. Mesela hukuk fakültesini bitiren bir bayan hakim ya da savcılık sınavlarını kazansa dahi yapamayacak.Yani bu durum yeni sorunları da yanında getirecek.Avukatlık yapamadıktan sonra,savcılık-hakimlik yapamadıktan sonra kamuda görev yapamadıktan sonra niye türbanı serbest ederek bu genç kızların gelecekleriyle oynuyorlar anlamış değilim.Bunlar benim naçizane fikrim ve ülkemizi gelecekte bekleyen sorunlardır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ya Başörtüsü yasağının kaldırılması Üniversiteyle sınırlı kalmaz. Şimdilik bu kadarını yapabildiler. ama ilerde eminim kamu için de bir girişim söz konusu olacaktır.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ceylankimya Şuan
![]() Son Aktivite: 12.06.2008 07:57
Tecrübe Puanı: 742
![]() |
![]() Gerçekten takdire şayan bir davranış teşekkürler.
işte gerçek bilim adamı Sivas ve Sivaslıların değerlerine sahip çıkıyor...
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() puar Şuan
![]() Son Aktivite: 29.04.2010 14:08
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 805
![]() |
![]() Malatya rektörüde bir bilim adamı ama malasef 1000 lerce ilim sahbi genc beyinlerin yurt dışına göçünün başlıca sebeblerinden biridir...
Bu şahıslar ilim bilim öğretmek yerine kendi faşist ideolojilirini biz insanlar üzerinde uygulama çabasıdır.
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|