|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Üyelik Tarihi: 01.04.2007
Yaş: 33
Mesajlar: 4.399
Tecrübe Puanı: 1158
![]() ![]() |
Bu yaz cehennem gibi olacak
Türkiye, son 2 haftadır herkesi şaşırtan bir sıcak havanın etkisi altına girdi. Bahar erken geldi. Peki yazın ne olacak? Türkiye, son 2 haftadır herkesi şaşırtan bir sıcak havanın etkisi altına girdi. Özellikle batı kesimlere bahar erken geldi. İstanbul, İzmir, Antalya gibi kıyı illerinde hava sıcaklıkları 20 derecenin üzerine çıktı, bu yazın da kurak geçeceğine dair korkular yeniden canlandı. BARAJLARIN SEVİYESİ DÜŞÜK Meteoroloji uzmanları, sıcaklığın mevsim normalleri üzerinde seyrettiğini hatırlatarak, bu yaz özellikle Marmara'da sıcaklığın ortalama 40 derece civarında olacağı tahmininde bulundu. Barajlardaki doluluk oranları da bu yazın, geçen yıldan daha susuz geçeceğinin habercisi... YAZ KAVURACAK Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklık cehennem gibi bir yazın habercisi. Uzmanlara göre kuraklık kapıda.... "Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır" atasözü bu yıl neredeyse tarih oldu. Geçen ay doğuda hayatı felç eden batı da ise bir hafta etkili olmasına rağmen beyaz kabusa dönüşen soğuk ve yağışlı hava yurdu terk etti. Hava sıcaklığının bazı bölgelerde 24 dereceyi bulması kış ortasında yazı aratmadı. Ancak kafalarda da soru işareti bıraktı. UZMANLAR KAYGI DUYUYOR Antalya, Fethiye, Bodrum ve Alanya'da turistler denize girmeye başlarken, eriyen karlar yüzünden kayak merkezleri sezonu çabuk kapattı. Sıcak hava, yakacak alamayan vatandaşların yüzünü güldürdü ama "Yazın ne olacak" sorusu da peşi sıra geldi. Sussuzluk ve kuraklık kapıda bekliyor. Uzmanlar mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar için kaygılı olduklarını söylüyor ve yazın kurak geçeceğine dikkat çekiyor. ZOR GÜNLER BEKLİYOR Meteroloji Genel Müdürlüğü Yetkilileri: Sıcaklık mart ayı için normal değil. Yazın kavurucu sıcaklıklar bizi bekliyor. Şimdiden kesin bir şey söyleyemeyiz. Ancak genel verilere baktığımızda küresel ısınmanın etkisiyle de zor günler bizi bekliyor. SICAKLIK 40 DERECE OLACAK Taner Akman (Meteroloji Mühendisi) Meteroloji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi: Şu anda hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Kesin yargıya varmak için Mart ayının sonunu beklemek lazım. Ama tablo bizi sıcak bir yazın beklediğini gösteriyor. Yine Marmara'da ve İstanbul'da 40 derecenin üzerinde sıcaklıklara rastlayabiliriz. Kuraklık kapıda, yağışlar barajları bile zor doldurdu.
__________________
S ivaslıyız Hepimiz.. İ nançlı TüRK Genciyiz V atana Millete Sahip Çıkan A nasına Bacısına Saygı Duyan S ivaslı Yigidolarız Biz..!!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Yaş: 35
Mesajlar: 9.619
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eyvah! diyeceğimiz kesin. Bu yaz biter mi?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Üyelik Tarihi: 01.04.2007
Yaş: 33
Mesajlar: 4.399
Tecrübe Puanı: 1158
![]() ![]() |
allah yardımcımız olsun
__________________
S ivaslıyız Hepimiz.. İ nançlı TüRK Genciyiz V atana Millete Sahip Çıkan A nasına Bacısına Saygı Duyan S ivaslı Yigidolarız Biz..!!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Üyelik Tarihi: 14.10.2007
Yaş: 34
Mesajlar: 2.527
Tecrübe Puanı: 953
![]() ![]() ![]() |
Gerçi geçen yazda İstanbulda hava çok sıcaktı ama Sivasa gidip kurtulmuştum bir nebzede olsa.Ne diyelim hayırlısı olsun.Her işte bir hayır vardır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 46
Mesajlar: 2.501
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm ah ah o günesin yarisini buraya yollasaniz
bizde günes yüzü görsek
__________________
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Üyelik Tarihi: 14.10.2007
Yaş: 34
Mesajlar: 2.527
Tecrübe Puanı: 953
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Üyelik Tarihi: 29.08.2006
Yaş: 72
Mesajlar: 38.469
Tecrübe Puanı: 4595
![]() |
Taner Akman (Meteroloji Mühendisi) Meteroloji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi: Şu anda hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Kesin yargıya varmak için Mart ayının sonunu beklemek lazım. Ama tablo bizi sıcak bir yazın beklediğini gösteriyor. Yine Marmara'da ve İstanbul'da 40 derecenin üzerinde sıcaklıklara rastlayabiliriz. Kuraklık kapıda, yağışlar barajları bile zor doldurdu.
Bu sene yaz aylarında işimiz çok zor
__________________
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|