Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 13.03.2008, 00:11   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 935 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart TÜRKİYE SALLANDI !

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Enstitüsü'nün sitesinden edinilen bilgiye göre Türkiye genelinde bugün farklı şiddet ve derinliklerde 5 ayrı yerde deprem hissedildi

Ulusal Deprem İzleme Enstitüsü'nün verilerine göre meydana gelen depremler ve şiddetleri şöyle;

4.8......ÇINARCIK (YALOVA)

2.9......SOLHAN (BİNGÖL)

2.6.....SİVRİCE (ELAZIĞ)

2.8.....AFŞAR-BALA (ANKARA)

2.7.....ORTAKÖY-ŞARKIŞLA (SİVAS)

Yaşanan depremlerin ardından açıklama yapan yetkililer;

''Ülkemizin deprem kuşağında olduğu kamuoyu tarafından da bilinmektedir,bu depremler öncü depremler değildir. Milletimizin paniğe kapılmaması gerekiyor.''
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2008, 00:38   #2
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 16:58

Tecrübe Puanı: 772 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: TÜRKİYE SALLANDI !

Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın Allah yardımcısı olsun.
Alt 13.03.2008, 08:18   #3
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 898 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: TÜRKİYE SALLANDI !

Dün tam yatıyodum sallanmaya başladı bende dizlerim titriyor sandın heeSonra bi başladı hemen ayağa fırladımAllah bir daha yaşatmasın bu tür olayları.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2008, 12:45   #4
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: TÜRKİYE SALLANDI !

PC başındaydım baktım monotör sağa sola sallanıyor biranda deprem aklıma geldi o saatte işyerindeydim hemen dışarı attım kendimi. Ülkemiz ne yazıkki deprem kuşağında.Binaların sağlam temeller ve kaliteli malzemeden yapılması gerekiyor. Japanyo bizden daha büyük depremlerle sarsılıyor bir iki kişi yaralanıyor yada kalpten gidiyor.Bizde ise 40-50 bin kişi ölüyor.Devletimiz yada hükümetimiz suni gündemler yaratıp halkın kafasını karıştırma yerine bu soruna çözüm bulmalı.Göze hoşgelsin diye caddelere sokaklara yapılan milyon dolarları halkın bir numaralı sorunu olan can güvenliği deprem için harcaması gerekmezmi? Yarın büyük bir depremde o gösterişli caddelerin hiç bir önemi kalmaz.Olan elbetteki dar gelirli sağlıksız ve çürük binalarda oturan yoksul halka olacaktır.Büyük deprem geçeli yaklaşık 8 yıl oldu.Bu zaman zarfında anayasaları değiştirmeye gücü yeten hükümet önlem yada yatırım olarak ne proje geliştirdi? Bilen varmı?
Alt 13.03.2008, 12:48   #5
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4540 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen --->: TÜRKİYE SALLANDI !

Deprem artık günlük yaşantımızın bir parcası haline geldi gün gecmiyorki bir yerde deprem olmasın allah yüzümüze bakıyorda can kayıbı olmadan hafif atlatıyoruzdepremi bende hissettim ama pek önemsemedim cünkü çok hafif hissedildi allah bu türlü doğa felaketlerini bir daha kimselere göstermesin
Alt 13.03.2008, 12:52   #6
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 828 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI

Yıllardır sol görüşün elinde olan mühendisler odası neler yapıyormuş bir incelemek lazım?

Sonra da ben size bir ara hükümetin aldığı veya almadığı tedbirleri anlatırım!

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2008, 12:55   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4540 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
sonbahar5803 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yıllardır sol görüşün elinde olan mühendisler odası neler yapıyormuş bir incelemek lazım?

Çok merak ettim bizleri fazla bekletme merakımızı hemen gidermenizi rica ediyorum
Alt 13.03.2008, 13:05   #8
Arif Coşkun
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:

Bende çok merak ettim doğrusu... Benim bildiğim birtane var mesela bunu canlı yayında tv.den dinledim. Bir iki yıl evvel bilim adamları şu çağrıyı yapıyordu,lBuradan yetkililere belediyeye hükümete hatta cumhurbaşkanına sesleniyoruz, yurtdışından getirteceğimiz bir cihaz 300 milyar civarı bir rakam.Bunu istemediğimiz belediye resmi daire kalmadı.Lütfen duyun bizi eğer bu gerçekleşmezse bizde artık herşeyi kaderine bırakmak zorunda kalacağız diye. Sonbahar hanım 8 yılda alınan önlemleri (lafla olmasın ama) bir açıklayın bakalım merakımız gitsin.
Alt 13.03.2008, 13:07   #9
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 828 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Çok merak ettim bizleri fazla bekletme merakımızı hemen gidermenizi rica ediyorum
Neden? Mühendisler odasını incelediniz bitti mi de benim anlatacaklarıma sıra geldi?

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2008, 13:58   #10
Arif Coşkun
Moderator

Alıntı:
Neden? Mühendisler odasını incelediniz bitti mi de benim anlatacaklarıma sıra geldi?
Bildiğiniz birşey varsa söyleyin, olmadık yerlere ruhsat veren,gizili katları rüşvet karşılığı göz yuman belediyeler, maddiyatı ön planda tutan üçkağıtçı mütehaitleri suçlamak yerine topu demek mühendisler odasına atıyorsunuz..Çok garip ne diyeyim.Hani derlerya müstehak diye bunlar bize müstehak ne denirki başka ha birde şu denir "pes doğrusu"

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)