|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yiğido
![]() ![]() maweraa Şuan
Son Aktivite: 09.12.2013 08:20
Tecrübe Puanı: 681
![]() |
Kaş çatarım düşmanıma, tanklarına taş çakarım
Ustam beni eve yollar,küçük kızına bakarım Adım Ali ; Ramallah'tan... Cenin kampına sürüldüm... İşe giderken diriydim, her iş dönüşünde öldüm... Bakırcının çırağıyım,yaşım on iki olmuştur... Anam beni bir güz günü hıçkırırken doğurmuştur... Göçmen kuş sürülerine ısmarlandı istikbalim... Serçe kuşun ölümünde vallahi yoktur vebalim... Durmadan askerler gelir, sefer tasımı ezerler... Cilalı postallarıyla göğsümüzde kol gezerler... Timsahları hiç görmedim,leş yiyen kuşu tanırım... Hahamlara küfretmedim, bunu da biliyor Allahım. Yusuf abimi öldüren kurşunu yerde bulmuştum... Her gün annemi ağlatan küçük demirle konuştum... Yollarda oyalanırken , iskeletlere rastlarım... Abim aklıma gelince , annem görmeden ağlarım... Bizim zeytin bahçesinde alıştım silah sesine... Koşarım duvar dibinden gizlenirim öylesine... Offf...yine bir tank geliyor... Sarsıldı kablar, kacaklar... Korkuyorum elimde mi ...!!!...;şimdi kimi vuracaklar...??? Bu top sesi neyin nesi , gövdemi yere düşürdü... Eyvah ...!!!...bu halimi görse ustam beni öldürürdü... -Sana demiştim...Dikkat et...!!!...Bir gün sokakta ölürsün... İşte çıktı dediğin , KIZIL KAN içinde yüzüm... Sokak ortasında kaldım, tanklar yürüdü üstüme... Ne çok uykum var ALLAHIM...yorganımı ört üstüme...!!! Kaş çatarım düşmanıma,tanklarına taş çakarım... Ustam beni eve yollar, küçük kızına bakarım... Adım Ali , Ramallah'tan... Cenin kampına sürüldüm... İşe giderken diriydim... Her iş dönüşünde öldüm...!!!
|
|
|
#2 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() bayatlı kenan58 Şuan
Son Aktivite: 19.02.2015 20:16
Tecrübe Puanı: 712
![]() ![]() |
-Sana demiştim...Dikkat et...!!!...Bir gün sokakta ölürsün...
İşte çıktı dediğin , KIZIL KAN içinde yüzüm... Sokak ortasında kaldım, tanklar yürüdü üstüme... Ne çok uykum var ALLAHIM...yorganımı ört üstüme...!!! emegıne saglık kardesım
|
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() maweraa Şuan
Son Aktivite: 09.12.2013 08:20
Tecrübe Puanı: 681
![]() |
okudugun için ben teşekkür ederim kardeşim...
selam ve muhabbetle..
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|