Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.04.2008, 10:38   #1
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Yeni sezonun programı açıklandı

Futbol Federasyonu, gelecek sezonun programını belirledi. Federasyon geçtiğimiz yıllarda büyük tartışmalara neden olan sezon başlangıcını üç hafta ileriye çekerken, yeni sezon 31 Mayıs 2009'da tamamlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda Turkcell Süper Lig’de 2008-2009 sezonunun 22 Ağustos Cuma günü oynanacak karşılaşmayla başlamasını kararlaştırdı. Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar uyarınca Turkcell Süper Lig 31 Mayıs 2009 tarihinde sona erecek. Turkcell Süper Lig ile Fortis Türkiye Kupası şampiyonları arasında yapılacak TFF Süper Kupa Finali ise 17 Ağustos tarihinde oynanacak. Bu arada, birinci transfer dönemi 9 Haziran-1 Eylül 2008, ikinci transfer dönemi 5 Ocak-2 Şubat 2009 tarihleri arasını kapsayacak.

Yönetim Kurulu, futbolun marka değeri, prestiji ve saygınlığını korumak amacıyla, Çaykur Rizespor-Beşiktaş Turkcell Süper Lig maçı öncesi spor ahlakına aykırı ve tahrik edici açıklamaları nedeniyle Bursaspor eski yöneticisi Lemi Keskin hakkında yasal işlem yapılması için gerekli başvuruda bulunulmasını kararlaştırdı. Bu çerçevede Lemi Keskin ile ilgili olarak Spor Müsabakalarında Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ve Türk Ceza Kanunu hükümleri çerçevesinde adli ve idari kurumlara başvuru yapılacak.
Engelliler futboluna verilen desteğin artırılarak sürdürülmesi görüşünde birleşen Yönetim Kurulu, 5-11 Mayıs 2008 tarihleri arasında Manisa’da düzenlenecek Ampute Türkiye Futbol Şampiyonası organizasyonuna 50 bin YTL’lik katkıda bulunulmasına karar verdi.

20 Nisan 2008 Pazar günü Batman Petrolspor ile Aksarayspor arasında oynanan müsabakanın 88. dakikasında, Aksarayspor Kulübü Başkanı Yaşar Özçiftçi’nin sahaya inip yardımcı hakem Tolga Bakal’a yumruk ve tekme vurması sonrasında skor 3-2 iken hakemin tatil ettiği karşılaşma, Yönetim Kurulu tarafından 3-0 Batman Petrolspor kulübü lehine tescil edildi.

Riva Milli Takımlar Tesisleri’nin avan projeleri üzerinde görüşmelerde bulunan Yönetim Kurulu, gerekli hazırlıklar yapıldıktan ve yasal işlemler tamamlandıktan sonra ihale sürecinin başlatılması kararlaştırdı.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)